Helg =)

Nu är de helg skönt att vara ledig en fredag =) den har veckan har jag inte gjort så mycket vart i skolan och sen bara vart hemma. få se vad man ska göra i helgen då har inte planerat nått än =) får se vad man hittar på.. Nu sitter jag och kollar på Tv och väntar på att David ska sluta skolan och komma hem =) ja mina inlägg blir så korta har inget att skriva om =) men nu har ni fått nått att läsa iallafall hehe =)

Få se om jag skriver lite senare eller i morron =)

Hejdå =)

Torsdag

Idag har jag först vart i skolan från halv 9 till kvart över 11.. Vid två åkte jag och hälsade på mormor i köping för hon ligger där på sjukhuset.. Hon va in och opererade sitt knä igår så vi får se när hon kommer hem..

I morgon är de fredag gud så skönt de ska bli med helg och på lördag och söndag är de marknad här de ska bli roligt =)

Nu ska jag nog hoppa ner i sängen och lägga mej är jätte trött och så man orkar upp till skolan i morron..

God Natt =)


Onsdag

Idag är de onsdag och jag har vart i skolan från halv 9 till kvart över elva hade 3 lektioner och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett för då har jag tvätttid och ska tvätta till fyra sen vet jag inte vad jag ska hitta på David ska till Avesta och kommer hem sent så vi får se vad jag hittar på...

Nej få se om jag skriver lite senare annars blir de i morron..

Hejdå =)

GRATTIS MAJA <3

GRATTIS MAJA PÅ 2 ÅRSDAGEN =) <3 <3








GRATTIS MATILDA <3 <3

GRATTIS MATILDA PÅ 14 ÅRSDAGEN :D <3 <3





Torsdag

Idag är de torsdag har gått två dagar i skolan en dag kvar sen är de helg så skönt =) så får man sova =) idag har jag vart i skolan kom hem vid tolv idag då diskade jag lite efter de kollade jag på TV..

Nu ska jag gå och diska klart så jag slipper göra de sen.. får se vad jag hittar på senare David kommer väl vid fem hem tror jag...

få se om jag skriver nått senare de beror på om jag har nått att skriva =)

Hejdå =)

Måndag

I morgon är de sista dagen man är ledig jobbigt vill ha mer lov :P idag har jag inte gjort så mycket.. har vart och fixat lite i Davids andra lägenhet ska ju vara ur den sista april och de är inte så långt kvar de går fort =)

På kvällen va jag ute och gick med Matilda en liten stund. och i morron ska vi åka till Avesta och bada lite de blir nog skoj =)

Nu ska man väl lägga sig framför tv:n en stund innan man ska gå och lägga sig blir väl upp tidigt i morgon om jag ska och bada..

Hejdå skriver nog i morron kanske :P =)

Söndag

Idag är de söndag och två dagar kvar på påsklovet blir jobbigt att komma tillbaka till skolan men jag börjar bra för jag slutar kvart över elva onsdagar, torsdagar och fredagar så de blir nog bra ändå =) men jag ska göra matteprov på en gång jag kommer tillbaka de blir nog lite jobbigt =) men man måste väl för att jag ska hinna få mina betyg innan sommaren..

Idag har vi städat och tvättat så nu har man rena kläder och det är fint =)

Nu ska man snart hoppa ner i sängen är jätte trött =)

Hade bra alla

hejdå =)


Tisdag =)

Idag har jag inte gjort så mycket fick sova i morse iallafall. igår vid kvart över nio ringde pappa och sa att jag skulle komma till hans jobb och jobba för dom behövde hjälp.. Så jag va där från halv tio till ett så nu har jag ont i hela kroppen typ :P och har jätte ont i fötterna jag fick massa pellets i skona som jag gick på och de gör jätte ont :P Men man får ju lite extra pengar så de är ju bra =)

Nej nu ska jag ut och gå med Sofia i de vackra vädret solen är framme och de är varmt ute så skönt =)

Hade bra alla hejdå =)

Katterna =)

Har några bilder på katterna jag också tänkte ladda upp så ni får se =)




De här är Mimmi =)





Moa =)





Maja =)





Mimmi och Moa =)





Maja la sig i skurhinken =)







De va några bilder på katterna också =)

Hejdå =)



Söndag

Idag är de söndag så idag tvättade jag och David de är inte så roligt men man måste ju ha rena kläder =) Har städat lite idag med har vart hemma nästan hela dagen. Jag och Matilda gick ut och gick lite senare på kvällen. Annars har jag inte gjort så mycket.. Men idag har jag försökt tagit några bilder på lägenheten iallafall så jag lägger ut dom bästa jag fick dom är inte jätte bra men man ser på ett ungefär hur den ser ut =)



De här är köket fast de lilla kylskåpet ska bort de är fel på de andra därför har vi fått de lilla men de kommer nog bort i morron..






Lite va de stor rummet =)







De stora rummet igen =)








En till bild på de stora rummet =)








Toaletten =)







Lite va hallen och ytterdörren =) De va svårt att ta kort på hallen =)





Dörren utifrån =)  Den som sitter på dörren har vi fått av Britt och Paavo =)




De va dom bästa bilderna på lägenheten nu vet ni på ett ungefär hur den ser ut =)

Hejdå =)

Lördag

Idag är de lördag de blev inte att jag skrev nått igår kväll för Davids föräldrar och syskon kom hit så de va därför och idag har jag inte heller tagit några bilder på lägenheten men de kommer snart de lovar jag =) Idag har de vart jätte fint väder och varmt ute så jag har vart ute och gått med mamma idag en stund.. hoppas de blir lika fint väder imorron med =)

Nej nu vet jag inget mer att skriva få se om jag skriver i morron kanske kommer bilder då :P

hejdå =)

Tillbaka :D

Nu är jag tillbaka jag inte skrivt nått på ungefär en vecka tror jag.. Men jag har flyttat nu för er som inte vet de och då har jag inte haft nått internet men nu har jag både internet och dator här så nu kommer jag kunna blogg mer =) de här veckan har jag vart i skolan och inte gjort så mycket mer.. skönt att de är fredag idag så man får lite ledigt..

Tänkte ta lite bilder på lägenheten sen och lagga upp dom här på bloggen vet inte när man kan försöka fixa de senare idag så kanske de kommer bilder i kväll..

nej nu ska jag nog hitta på nått att göra =)

Få se om de blir bilder sen =)

Hejdå =)


RSS 2.0