..

Hade inga bilder i kameran inga nya iallafall. men håller på att försöker få in bilderna jag har på min mobil och in på datorn. så kan jag lägga upp dom här. så får se om de går. annars har de inte hänt så mycket sen jag sist skrev. Tindra testar oss till max. så de är ingen lung stund här hemma. om hon inte sover såklart. men de är bara att kämpa på. och tänka att de blir bättre :) men sen är jag livrädd för att sätta henne på dagis. hon har börjat blivit så dum mot andra barn. ibland går de jätte bra och ibland inte. går ju på öppis med henne rätt så ofta och försöker lära henne. att vara snäll och dela med sig. och ibland går de jätte bra och ibland går de inte alls. men de blir väl bättre kanske. kan ju hoppas på de.

de gick att få in bilderna så laddar upp några.

      
     
    
   
   
   
   
   

De va några bilder av dom jag hade :P får ladda upp fler imorgon eller nått annars blir de så många i samma inlägg :P

Ett tag sen.

Ja de va ett tag sen jag skrev nått. men har inte haft nått att skriva eller orkat. dagarna dom går och Tindra lär sig nya saker nästan varje dag. och hon har ett humör som heter duga än. de verkar aldrig ändra sig. och hon vet vad hon vill. så visa dagar är inte roliga och vi är osams men de brukar släppa rätt så fort. så får man en puss och kram så är vi sams igen :P gullunge man kan inget annat än att älska henne hon är för underbar :) Mammas lilla hjärta <3 som börjar bli så stor nu. vart tog min lilla bebis vägen. ja så de är fullt upp dom flesta dagarna. och nu håller Tindra på och få tänder också. de är jobbiga dagar och vissa nätter. men mycket gnäll, skrik och grin. men de är bara att stå ut de blir bättre. bara dom kommer upp. 

just nu sover Tindra. så jag skulle behöva städa och diska. men jag har ingen ork till de. för så fort Tindra vakar igen så ser de ut som en bomb har slagit ner i vardagsrummet. hon har för mycket saker. vill så gärna flytta nu. orkar inte vänta. men jag får vänta så snällt tills de blir januari. men kan ju hoppas på de blir flytt lite tidigare iallafall.

nej om man skulle ta sig ur soffan och göra nått här hemma istället. så man kan laga mat sen när Tindra vaknar. ska se om jag har några nya bilder sen i kamerna som jag kan lägga ut också :P men dom kommer senare isåfall. För nu va de disken som väntar på mej :P

RSS 2.0