Söndag

Söndag idag och helgen är slut i morron är de praktik igen.. och idag är de första advent så vi tände första ljuset idag =)  Idag har vi vart på julmarknad med mamma och matilda i avesta. Sen har vi inte gjort så mycket mer.. Igår tog jag och David fram lite julsaker Matilda ville inte hjälpa mej så då fick David göra de istället.. tänkte ladda upp lite bilder sen =) Men de kommer mer julsker senare tog inte fram några tomtar än de får bli närmare jul :P  

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P

Hejdå


Köket =)



Katternas julgran =)





Stora rummet =)


GRATTIS SYSTER <3


  GRATTIS SYSTER PÅ 22 ÅRSDAGEN =) <3 <3





 

 


Torsdag

Nu va de ett tag sen jag skrev :P men jag har inte orkat :P har vart trött efter praktiken.. De har gått jätte bra där.. jag jobbar från 9-15.30 och dgarna går rätt så fort så de är bra =) Jag vet inte vad jag ska skriva för jag har inte gjort så mycket. idag vid halv 7 var jag med mamma och mormor på nått ljusparty fina saker men dyrt :P Och helgen blir de julpynta hehe :D Få se om Matilda kommer hit och hjälper mej då :P  

Nej nu ska jag ta och lägga mej kollar på en film eller nått...

Hejdå =)

Söndag

Idag är de söndag igen tycker veckorna går så fort =) men de är bra så blir de jul snart hehe =) Idag har vi tvättat.. inte så roligt men de måste ju göras  :P Efter de gick vi hem till mamma och pappa och åt mat hos dom :P Efter de åkte Matilda med mej och David hem till oss och va här en stund =) alltid lika roligt att få lite besök :P  Nu ska jag snart gå och lägga mej för min praktik börjar i morogn så nu får jag inte sova längre :P Men de ska bli roligt att göra nått så kanske dagarna går fortare än att bara gå hemma :P

Nej nu ska jag ta och lägga mej och kolla lite på en film eller nått innan jag måste sova.. Kan ju inte vara trött i morron :P men jag börjar nio så behöver inte gå upp jätte tidigt..

Kanske skriver i morron om hur de gick på praktiken om jag orkar :P

Hejdå =)

TÄVLING HOS FOKI

Jag är med i en tävling hos http://fokis.se
och då kan man vinna en iphone med ett skal som man väljer själv.

de här skalet valde jag:

http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html

Kolla in Fokis sida den är jätte fin =)




Torsdag

Ja idag är det torsdag och snart är de helg.. Idag fick jag upp klockan 9 och började städa vid halv tio efter jag hade ätit frukost.. Så jag blev klar mellan elva och tolv då gick jag till ica för mamma va där och handlade så jag åkte med henne hem.. Vid fyra åkte jag med mamma och Matilda till Avesta för vi skulle köra g-mormor till vetrinären för hon skulle dit med Goman och kolla på hans tass.. När vi var klar där så åkte vi med henne hem och så fick vi pannkaka för Matilda hade inte ätit nått.. vid sju åkte vi hem.. sen har jag inte gjort så mycket mer.. kollade lite på mammas pojkar och nu sitter jag här.. tänkte gå och lägga mej snart är trött och har ont i huvudet.. och sen vill jag inte sova bort hela dagen i morron.. Fast jag vet inte vad jag ska hitta på i morron.. ska väl kanske gå hem till mamma och kolla vad hon gör... Sen måste jag kanske dammsuga lite fast jag gjorde de idag så blir de så mycket katthår.. skulle behöva bada dom nu för nu lossar dom väldigt mycket hår.. Fast de är olika vissa dagar är de typ inget men vissa måste man dammusga varje dag men de är väl så. har ju inte så stort. så de är inte så jobbigt att dammusga lite :P

Nej nu ska jag hitta på nått roligt att se på tvn och sen sova om en stund..


Linda hoppas du blir bra snart. tänker på dej <3 Jag Älskar Dej Moster =) <3




Tisdag

Idag vaknade jag halv 9 av min mobil som jag hade ställt alarm på för jag skulle till Wilma idag.. Hon va tråkig idag och bara sov så jag tänkte att jag kunde försöka sova lite men de gick inge vidare. jag kunde inte somna så jag kollade på Tv istället. sen började min mage låta och då vaknade wilma så då tog vi en lite promenad fast de va dåligt väder.. men de blev inte så långt.. När mamma vaknade så åkte vi över till Avesta en sväng för wilma hade slut på sitt godis.. När jag kom hem sen hade David gjort mat. kasslergryta med pasta de va gott =) Efter maten tog jag disken och sen tog jag reda på kläderna som vi tvättade i söndags dom låg kvar i tvättkorgen men nu är dom borta =) Jag har också tagit en dusch och haft ansiktsmask på mej :P

Just nu sitter jag här och väntar på att andra avenyn ska börja så man får hoppa ner i sängen =) Efter de blir de kanske en film eller sova de får vi se :P

Hejdå =)

Tandläkaren

Tänkte skriva lite om hur de gick hos tandläkaren. Jag skulle vara där halv ett och då tog dom bilder och sånt och de såg bra ut inga hål.. sen har jag fått mina visdomständer och en fick inte plats så han sa att om ett eller två år kommer jag få dra ut den. Men eftersom de är sista gången jag inte behöver betala sa han att han kunde ju dra ut den nu så slipper jag betala för de.. Då tänkte jag ja de kan han väl göra jag får säkert en ny tid han gör nog inte de idag.. men när jag sa ja så fick jag bedövning och så drog han ut den så nu är den borta:P sen fick jag inte äta på några timmar och jag som va jätte hungrig men de fick gå ändå :P så nu har jag lite ont och har svårt att äta men de går väl över..

Sen har jag inte gjort så mycket mer pluggade lite engelska också..  men de får bli lite mer i morron.. för nu ska jag snart se på ullared =)

Hejdå =)

Helgen slut

Idag är de söndag och helgen är slut.. idag har vi tvättat och städat.. tråkig dag men de måste finnas såna dagar också.. sen på kvällen va jag ute och gick med mamma en sväng..

Imorron ska jag till tandläkaren vill inte. kommer ha hål i alla mina tänder.. fy då tycker inte om att gå till tandläkaren.. Men man måste väl de. tur att de inte är så ofta..

Nu ska jag titta på en film sen sova.. David ska upp till skolan i morron så de blir nog inte så sent men de är bra för jag är trött :P sen får jag inte sova hur länge jag vill i morron heller ska till tandläkaren halv ett och så måste jag plugga lite engelska också..

Hejdå =)


GRATTIS ANNA <3



GRATTIS ANNA PÅ 20 ÅRSDAGEN <3








GRATTIS JONAS =)



GRATTIS JONAS PÅ 24 ÅRSDAGEN =)







GRATTIS PAPPA <3





GRATTIS PAPPA PÅ 46 ÅRSDAGEN =) <3









Måndag

Idag är de måndag och helgen har vart bra hos Maggis =)

Idag åkte jag med mamma till Avesta. hon skulle till tandläkaren och då tog jag med mej wilma och gick till g-mormor =) Sen har jag pluggat lite engelska idag. annars inte gjort så mycket mer..

I morron ska jag ska med mamma och mormor till Västerås. för mamma ska till sjukuset och kollat nått med sina händer.. Sen måste jag plugga lite mer engelska. för sen på onsdag ska jag till skolan.

Nu väntar jag på att ullared ska börja =) sen ska jag sova :P 

Hejdå =)

Fredag

I går åkte jag och pappa hem igen till norberg igen.. Fast vi åkte hem vid 5. Först gick jag och Ida i stan och i knalleland så nu har jag hittat några julklappar =) Jag körde ungefär 15 mil dit och ungefär 15 mil hem :P de gick bra :P Fast de är lite jobbigt att köra när de är mörkt..

Nu ska jag ta och packa ner lite saker igen för i kväll vid halv 7 åker jag och Matilda med tåget till Maggis och stannar där tills på söndag =)

Så nu måste jag laga lite mat och packa =)

Hejdå


Lägger ut en bild på oss när vi va i turkiet :P




Onsdag

Nu har jag nyss kommit hem från skola.. ska packa ner de sista snart och sen vänta på att pappa ska sluta jobbet så vi kan åka ner till Borås jag ska köra så vi får väl se om vi överlever hehe de gör vi nog :P ska nog inte köra hela vägen :P Vi kommer hem i morgon kväll igen.. Men ska väl hinna med och köpa lite julklappar i morgon hade jag tänkt...

Nej nu ska jag ge katterna mat och lägga ner de sista i väskan..

hade bra hejdå

Måndag

Måndag idag och helgen är slut.. Idag åkte jag med mamma till mormor och morfar idag för Alvin va där.. så vi va där en stund sen åkte jag med mamma hem. och då gjorde vi en äppelpaj den var god =)

Vid halv sju tittade jag på unga mödrar och nu väntar jag på att ullared ska börja de ska bli roligt att se  =)

I morron vet jag inte vad jag ska hitta på David har städat idag så jag får hitta på nått annat :P

Hade bra..

hejdå =)

RSS 2.0