De blir nog bra

Jag har så ont i magen bara jag tänker på att Tindra ska börja på dagis. att någon annan ska ta hand om henne. de känns inge bra. men de måste bli så. man borde få vara hemma med dom längre. bara de kommer gå bra. så hon inte grinar och skriker när man lämnar henne. för de skulle nog inte jag klara av.  nej men ska väl vara posetiv och säga att de kommer gå bra :P nu ibörjan kommer hon ändå inte vara där många timmar eftersom David är arbetslös än.

imorgon ska jag på möte med skolan också. får se när jag får börja kan ju hoppas att de inte blir den här veckan så kanske jag hinner skola in Tindra några dagar iallafall man kan ju hoppas :)

ja kommer nog ett inlägg imorgon om hur allt har gått.

ska kolla lite på TV och sen försöka sova. de är inte de lättaste längre.

Dagis

Då har Tindra äntligen fått dagis plats. hoppas de kommer gå bra. vi ska på möte på måndag så får se när hon får börja :) mammas lilla tjej blir så stor. vill va hemma med henne längre. men så är de dom måste börja på dagis. man kan ju inte gå hemma utan pengar tyvärr.

Tindra har fått ögoninflammation och hade feber igår kväll. så hon va svår att natta. och sen vid halv tolv vaknade hon och vägrade somna. kl. fyra då somnade hon mellan mej och David. idag har hon varit bättre lite gnällig men inge feber och de har inte kommit nått ur ögonen förns nu ikväll kom de lite. så hoppas på en bättre natt idag.

men hon är jätte duktig på att sova i sitt rum nu. så de är skönt att de gick så lätt. nu somnar hon snällt efter en flaska välling.

ska se lite på TV sen sova är trött idag.

Ett nytt försök.

vi har gjort ett nytt försökt med att få Tindra att sova i sitt rum. vi la ner de ett tag när de inte gick och skulle låta henne bli van med att vi skulle bo här först. när hon skulle sova middag så gick de jätte bra. och nu har hon skrikit lite men är tyst nu så hoppas hon somnar snart :) tror hon sover bättre om hon sover i sitt rum. för hon vaknar ibland när man rör på sig eller när vi ska gå in och lägga oss. men de jag är rädd för är att jag inte ska vakna om hon skulle vakna :P men tycker jag borde höra henne. hon sover ju bara på andra sidan av väggen :P

nu ska jag ta och dricka lite varm chocklad för jag fryser och se lite på TV. sen ska jag också sova utifall Tindra skulle vakna i natt men de tror jag inte de går nog bra :) nu har hon varit tyst länge så ska gå och titta om hon sover :P

va ett tag sen

va ett tag sen jag skrev nått. men vi fick flytta då när jag skrev de förra inlägget. så har inte haft ork till att skriva innan. men de har inte hänt så mycket. de va varit jul och nyår. sen har vi fått träffa lilla Ebba också. vi saknar henne och vill gosa med henne snart igen och Tindra saknar nog sin kusin för hon går runt och säger Ebba ibland sen tar hon sin telefon och ringer till Ebba :P så vi hoppas hon och hennes mamma kommer hit snart.

och som vanligt har Tindra ett väldigt humör. och hon har haft svårt att sova middag nu ett tag men idag gick de bättre. och sen har hon varit svår att lägga på kvällarna också hon har skrikit och vägrat somna så de har blivit sena kvällar för henne. men idag då la vi henne efter åtta och tjugo i nio sov hon :) så de kanske vänder och blir bättre. tills idag hade vi sökt dagis också men inte fick vi de. så vi får väl se när vi får dagis till henne.

jag har haft ont i huvudet nu i någon vecka så jag ska snart hoppa i sängen och sova. och hoppas den är borta tills imorgon. men de har jag gjort så många dagar nu och inte än har de inträffa. så vi får väl se.


RSS 2.0