Ont

Fy idag har jag ont. jag har varit vaken sen 5.. försökte somna om vid halv åtta när de släppte lite men nej de gick inte när jag nästan somnade började de göra ont igen.. fy nu får den ta och komma ut istället så man slipper ha ont.. men men vi får väl se.. ska försöka vila lite nu när de onda har släppt lite...

.....

De gick bra hos barnmorskan. tycker inte om henne som är istället för Anna men de får väl gå.. hon sa att allt såg ut som de skulle.. så de är ju bra.. fick en ny tid om 2 veckor men vi hoppas på att jag slipper den :P sen har jag vart på kalas hos morfar också idag.. och när vi kom hem därifrån så fick David något ryck och började städa i sovrummet så nu är de fint eller de måste dammsugas men de sa jag att jag kunde göra i morron.. efter de så började han klippa sig och när han hade klippt ungefär halva håret så slutade hans klippare att fungera så mamma kom hit med den som dom hade hemma hos sig så nu har han klippt hela håret :D

så nu kan man gå och lägga sig

natti natti

Ingen bäbis än

Ingen bäbis har kommit än.. men har haft lite ont så vi får väl hoppas att de kommer i gång snart :)

snart ska jag klä på mej och sen cykla till barnmorskan ska dit halv elva idag.. få se vilken de är som är där. min har ju semester.. får hoppas att de är sista gången jag behöver gå dit nu :P sen åker jag kanske hem till mamma efter de om hon har vaknat..

Senare ska jag hem till mormor och morfar för morfar fyller 66 år idag.. Grattis till dej Morfar :D

efter de får vi väl se vad jag hittar på jag blir nog hemma och fixar lite.. skulle behövas plocka undan lite saker så få se om jag orkar de..


Nu måste jag göra mej klar så jag hinner dit i tid...


En vecka kvar

Idag är de en vecka kvar tills den är beräknad.. men jag tycker den kan komma nu.. för nu ligger jag i sängen och mår inte alls bra igen.. jag orkar inge mer så nu får den komma ut istället..

idag har jag inte gjort så mycket.. låg i sängen rätt så länge.. sen va jag och Matilda ute på en liten promenad med Wilma.. ska väl sova snart och hoppas jag mår bättre i morron så man orkar städa lite..

jaja har väl inget mer att skriva..

natti natti

Mår inte så bra idag :/

Idag mår jag inte så bra.. jag vaknade när David gick upp. och när han hade åkt till jobbet kunde jag inte somna om för att bäbisen låg inte still. men efter en stund somnade jag. men då sov jag bara en liten stund sen vaknade jag av att jag hade ont eller de känns som mensvärk.. jag va trött än så jag låg kvar i sängen och försökte somna om men de gick inte.. jag började må illa kändes som jag skulle spy så jag gick till toan men de kom inget.. jag ligger i sängen än.. och mår illa än men de börjar släppa i magen iallafall. så snart ska jag ta mej upp och börja fixa lite här och städa.. sen ska jag tvätta kl. 2 men har ingen lust med de idag men jag måste har så mycket tvätt.. men David slutar 3 så han kanske hjälper mej när han har kommit hem..

nej nu ska jag ta mej upp ur sängen och börja med att diska lite.. skulle ha gjort de igår men då orkade jag aldrig.. så måste göra de nu..


Söndag

Idag är de söndag. och jag har inte gjort så mycket.. bara fixat lite här hemma.. och nu väntar jag på att maten ska bli klar.. sen får jag se om jag orkar fixa lite mer.. måste åka hem till mamma och pappa också och vattna deras blommor.. så vi får se hur de blir.. annars får jag fortsätta i morron för då börjar David jobba igen så man blir själv..

igår fick jag ont igen och då va de som att de strålade ut i ryggen för jag fick jätte ont i ryggen med.. inte roligt. men sen har jag inte kännt nått mer. bara att jag har fått några hårda sparkar idag som har gjort lite ont.. hoppas den vill komma ut snart.. idag är jag i v.38 så de är ju inte så långt kvar. men den får gärna komma nu :)

nej nu ska jag gå och kolla om maten är klar..

Sitter på balkongen

Just nu sitter jag på balkongen. de är så varmt i lägenheten så jag kan knappt vara där inne.. men de är varmt ute också.. snart får jag besök av Sofia hon skulle duscha sen skulle hon komma hit.

i onsdags va jag till barnmorskan och de gick bra.. allt va som de skulle och nu är den fixerad så nu får den gärna komma.. i natt har jag haft svårt att sova för jag har haft lite ont. de känns som mensvärk.. inte roligt.. för jag tycker dom gör väldigt ont så jag kommer väl dö när dom andra värkarna kommer :P

idag är de fredag också och David har jobbat en vecka. så nu har han 3 veckor kvar.. sen får han sommarlov ungefär en vecka efter de börjar skolan :P så han får väl vila upp sig sista veckan innan skolan börjar :P

nu har ni fått ett litet inlägg att läsa iallafall kan inte komma på nått mer att skriva just nu..

jag skulle vilja ha en pool här på balkongen som jag kunde hoppa i för nu flyter jag bort snart.. jag duschade för bara en liten stund sen men de märks inte..

hejdå :P

Tycker inte om att packa

fy jag tycker inte alls om att packa. jag vet aldrig vad jag ska ta med mej.. och sen känns de jämt som jag har glömt nått.. jaja jag håller iallafall på att packa nu för i morron ska jag åka med mamma, pappa, Matilda och Wilma på en liten semester till eskilstuna med husvagen. kommer hem på onsdag igen för då ska jag till barnmorskan.. och de blir nog min sista gång som jag får träffa min barnmorska för sen skulle hon på semester så då skulle de vara en annan där.. så jag hoppas den vill komma ut lite tidigare.. för jag tycker inte om att ha andra barnmorskor.. men vi får se...

Nu måste jag packa klart så jag kan lägga mej sen kan ju inte sova hur länge jag vill i morron :P

Bilder

Nu kommer de lite bilder.. ni ser nog vad de är så jag laddar bara upp dom skriver inget de orkar jag inte :P



 

 



















Så nu har ni fått några bilder :P

 


Torsdag

Idag är de tordag och jag sa att de skulle komma upp bilder. och jag lovar de kommer :D nu ska jag snart ta mej upp ur sängen och börja städa lite.. har ingen lust med de när de är så fint väder ute men de är bättre att ha de gjort.. sen vet jag inte vad jag ska hitta på idag.. David skulle sluta efter fyra trodde han.så han kommer nog vid 5 eller 6 idag.. så ja kanske lägger ut lite bilder sen om jag inte hittar på nått annat att göra..

nej nu måste jag ta och börja med städningen så de inte tar hela dagen..

Måndag

Ja nu va de ett tag sen jag skrev nått igen men jag har inte haft ork eller nått att skriva.. men jag skriver väl lite nu.. i fredags klippte jag mej och sen tonade jag håret de kommer en bild i morron orkar inte ladda upp dom idag..  i lördags va vi hem till Ester och Emil dom hade öppet hus på gården.. sen har jag inte gjort så mycket mer än bara varit hemma.. och nu är de norbergs dagarna så jag har varit ut och kollat lite på de också.. idag har David börjat jobba igen nu gör han sista veckan på seco men sen börjar han hos pappa på engång.. idag åkte jag med mamma och Matilda över till Fagersta och jag fixade ett nytt leg mitt har gått ut.. efter de hoppade jag och Matilda i poolen för de va så varmt.. jag håller på att flyta bort dom här varma dagarna..

igår hade jag gått i 36 veckor så nu börjar de dra i hop sig..  i torsdags va jag till barnmorskan och allt såg bra ut sa hon.. men nu har jag börjat fått sammandragningar som gör så ont i bland de är inte så roligt.. men de är väl så.. sen har jag så ont i ryggen.. visa dagar känns de som jag varken kan stå, sitta eller ligga.. så nu får den gärna komma ut hehe :) 

nej nu ska jag lägga mej i sängen är trött. de kommer lite bilder i morron.. 

natti natti  

RSS 2.0