Onsdag

Ja jag har inte skrivit nu på några dagar för jag har inget att skriva.. I måndags va jag hem till Cicci och Ronja de va roligt Ronja är så söt =)


Igår gjorde jag inte så mycket va hem till mamma och pappa och rensade i mitt rum..


idag har jag inte gjort så mycket har haft jätte ont i magen och mår illa hoppas de släpper snart så jag får sova i natt..


I morron ska jag ta hand om wilma för mamma jobbar i natt sen när Matilda kommer hem ska jag, hon och pappa åkte och bada eller Matilda ska simma på idrotten.. sen ska jag nog inte göra så mycket mer..


Nu ska jag snart hoppa i sängen kanske kolla på en film så man somnar för nu gör min mage väldigt ont.


hade bra hejdå =)


Helgen slut

Nu va de någon dag sen jag skrev men i fredags gjorde jag inte så mycket va med mamma och Wilma ut i skogen och plockade lite blåbär =) sen gjorde jag inte så mycket mer..

Igår vaknade jag halv 7 och kunde inte sova mer men jag låg i sängen till sju sen gick jag upp pch åt frukost vid kvart över åtta kom mamma, Matilda och Wilma och hämtade mej för kvart i 9 skulle jag och Matilda åka med tåget till Västerås... Vi kom fram kvart i tio så vi tog en glass och sen gick vi och pratade lite med Anna som jobbade =) de va roligt att träffa henne =) lite efter tio började vi gå i affärer först hittade vi inget men efter en stund så hittade vi lite kläder iallafall =) kvart över 4 tog vi tåget hem.

Idag började vi med att tvätta klockan tio till ett efter de så va de sätda som gällde och diska nu väntar jag på att David ska bli klar med maten =) sen vet jag inte vad jag ska hitta på i kväll blir de att titta på ensam mamma söker =)

Och i morron ska jag hem till Cicci och Ronja så roligt =)

Nej nu ska jag kolla om jag får någon mat =)

hade bra hejdå =)

Torsdag

Idag är de torsdag snart helg igen den har veckan har gått fort fast jag inte har gjort nått.. Men idag har jag städat lite och diskat..  Blev inget ut i skogen med mamma för de regnade och sen blev de fint så vi vågade inte och sen va de rätt så kallt ute idag.. I morron vet jag inte vad jag ska hitta på.. Men på lördag ska jag och Matilda åka till Västerås och handla lite tror jag..

Nej nu har jag inget mer att skriva ska kolla lite på TV nu...

Hejdå =)

Onsdag

Ja jag har inte gjort så mycket som vanligt.. Men i morron ska jag nog med mamma ut i skogen och plocka lite blåbär få se om de blir så eller inte.. Jag har fått jätte ont i ryggen vet inte vad jag har gjort och de verkar aldrig gå över..

nej nu ska jag kolla på TV sen sova är jätte trött...

hejdå..

Måndag

Idag är de Måndag och jag har inte gjort nått som vanligt.. Åkte hem till mamma och pappa en stund och spelade lite spel med matilda för hon va hemma men nu är hon frisk så i morron ska hon till skolan =) Ja i morron ska jag städa lite iallafall sen vet jag inte vad jag ska göra.. David slutar väl vid 4 så han är kanske hemma vid 5 eller nått.. 

nej nu ska jag ta och göra nått annat... 

hejdå =) 

Då va helgen slut

Idag är de söndag och helgen är slut idag har jag inte gjort så mycket har bakat muffins och så åkte jag hem till mamma och pappa med en påse till dom =) Och idag slutade jag med pencillinen och nu har jag feber igen :( de är inte meningen att jag ska bli frisk igen..

nej nu ska jag kolla på Tv sen sova är trött och David ska till skolan i morron..

Hade bäst hejdå =)


Jag laddar upp en bild på mina muffins =)



Lördag

Idag började dagen med tvätt började kl tio och tvätta och hade tid till klockan ett fast de va ingen efter oss så kläderna fick hänga till ungefär två.. Efter tvätten blev de laga mat.. Sen har jag inte gjort så mycket mer och i morron blir de sova länge brukar tvätta på söndagar men de fanns ingen tid i morron så då blir de att baka muffins i morron istället =) De blev lite städa idag också de är alltid lika tråkigt men de måste göras..

Igår glömde jag säga att jag va med mamma till klockargården tror jag de heter och där köpte jag ett löv som jag tänkte ladda upp bild på =)

Och i morron tar jag mina sista pencillin tabletter så hoppas inte febern kommer tillbaka efter de för nu vill jag inte äta mer pencillin..

Nej nu ska jag kolla lite på Tv =)

Hade bra hejdå =)





Här är lövet när de inte lyser =)






Och här lyser de =)







Här är mina pencillin burkar =)


Då va de fredag

Då va de fredag idag och jag har inte gjort mycket i veckan jag går snart under här hemma de finns inget att göra.. så om någon ska göra nått nästa vecka så säg bara till =) men nu börjar jag få tillbaka min ork så då blir de väl att plugga till körkortet.. så kanske man får de någon gång.. nu i kväll har jag inte gjort så mycket har nyss diskat och nu väntar jag på att idol ska börja..

I morron är de tvätta som gäller mellan tio och ett sen vet jag inte vad jag ska göra måste väl städa lite också..

Nej nu ska jag hämta godiset och sätta mej i soffan och kolla på idol :P

Hade bra hejdå =)

Onsdag

Ja idag har jag städat lite fick hjälp av David nu när han va ledig så då orkade jag städa.. jag vill ha tillbaka min ork så jag orkar göra nått. fast de finns inte så mycket att göra på dagarna jag går bara hemma men nu har jag lämna in papper om vikarie inom barnomsorgen så får väl se om man får jobba lite men de tror jag inte..

nej nu ska jag nog snart lägga mej i sängen och kolla på en film och sova snart. David ska upp halv 6 i morron han har praktik så han börjar kvart i 7..

Hade bra hejdå =)

Tisdag

Nu va de en vecka sen jag skrev nått men jag har inte haft ork.. jag orkar inget längre.. igår hade jag inge feber men idag hade jag 38 igen.. jag blir tokig vill vara frisk nu jag orkar inte vara sjuk mer.. jag har inget att skriva för jag gör inget på dagarna just nu ligger jag bara i sängen.. i morron är David ledig så dår får han hjälpa mej att städa lite de är bra att få lite hjälp för jag orkar inte mycket..

nej nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på en film...

hade bra hejdå =)

Sjuk igen ;(

Jaha då va man sjuk igen då ska jag aldrig bli frisk.. nu har jag 39.4 i feber så värdelöst.. så mamma ringde ner till läkarstationen och sa att jag va sjuk igen då fick jag en tid för att komma och kolla om jag hade den där svininflensan.. och jag fick samma läkare som jag jämt har fått och han har jag jätte svårt med att förstå vad han säger. och idag hade han munskydd på sig då va de svårare ändå att förstå men de gick väl till slut.. men jag fick så utanför typ en halv timme innan jag fick komma in för dom sa att jag inte fick gå in i väntrummet.. när jag väl fick komma in så fick jag vara i ett rum som dom hade plastat in typ hela rummet.. sen fick jag ha munskydd på mej också de va väldigt svårt att andas med men men jag hade inte svininflensan iallafall de va ju tur de... jag fick bara något för hostan..  

nej nu ska jag lägga mej och kolla på idol och sen på andra avenyn sen blir de sova..

hejdå =)


Och matilda tack för att du fixade min blogg den blev jätte fin =) <3 <3

Lördag

Idag har vi tvättat från tio till ett.. sen har vi inte gjort så mycket David åkte till fagersta och jag åkte hem till mamma och pappa en stund och nu sitter jag vid dator och tråkar. I morron finns de väl inte så mycket att göra.. brukar tvätta på söndagar men nu blev de idag i stället så får väl sova länge i morron.

nej vet inte vad jag ska skriva..


Hejdå

Torsdag

Idag är de torsdag och jag har fixat lite i mitt rum idag.. men de blev inte så mycket idag jag orkade bara inte.. Lite efter tre åkte jag med mamma och Britt till någon affär fast de blev inte bara den affären som dom sa först de blev typ tre till.. men vi kom hem till slut iallafall. lite efter sex körde pappa hem mej och halv sju kollade jag på unga mödrar till sju sen klockan åtta började de igen till nio..
Och jag blir så trött på den där körkorts teorin varför ska den vara så svår eller så är de jag som inte fattar nått för jag får inte in den de funkar bara inte så de kanske bara är att lägga ner.. jag verkar aldrig få ett körkort.. men men vi får väl se...

Nej nu ska jag lägga mej i sängen och sova..

hejdå

Onsdag

Idag är de onsdag och jag vaknade vid halv åtta när David skulle gå till skolan då kollade jag på Tv och somnade om en liten stund.. efter de gick jag upp och bäddade sängen och klädde på mej  vid tio gick jag hem till mamma och pappa och Matilda va hemma för hon va sjuk tråkigt hoppas du mår bättre nu Matilda <3 men iallafall så började jag städa i mitt rum kastade massa saker jag inte ska ha kvar och la ner lite saker i en låda som jag ska ha kvar men jag är inte klar än de är mycket kvar.. så jag får väl fortsätta lite i morron.. men i morron måste jag också börja läsa lite teori jag vill ha körkort nu men jag får inte in den där teorin i mitt huvud de är jobbigt men de ska väl gå till slut..

jaja nu ska jag lägga mej i sängen och sova.. är trött..

Hejdå =)


.........

Igår var jag, mamma, Alvin, mormor och Helen på cirkus de va en bra cirkus.. och Helen fick gå upp till clownen för jag vägrade hehe =) den började fyra och slutade vid sex.. Då åkte jag med mamma hem till dom för jag skulle kolla om jag hade feber.. och så klart så hade jag ju de.. den vägrar gå bort.. 

Idag så åkte jag hem till mamma och pappa och kollade om jag hade feber och såklart så hade jag de så jag fick åka ner till läkarstationen och kolla vad jag har för fel. när jag kom dit tog hon halsprov på mej men de va inget jag va bara röd på sidan av halsen. hon tog feber på mej och jag hade 38.1 och så kollade hon i öronen på mej i ett öra var jag jätte röd och i de andra va jag bara lite röd så hon trodde jag hade öroninflammation så hon gick efter en läkare och han sa att de va de så nu är de bara att börja äta pencillin igen har nästan nyss slutat men så är de när man är sjuk nu kanske jag blir frisk men jag har så ont i örat och hör knappt nått.. så de är lite jobbigt får hoppas de inte tar många dagar innan de slutar göra ont...

nej nu ska jag väl lägga mej i sängen och kolla lite på TV sen försöka sova ska väl se om ipren hjälper mot örat annars för jag väl inte sova nått i natt..

Hade bra =)

Hejdå =)

RSS 2.0