Måndag

Idag är de måndag och jag har inte gjort så mycket va med mamma till Avesta en stund vi va till G-mormor och Evert.. har badat i poolen och vart hos farfar också.. Nu ska jag sova för jag ska upp och jobba i morron. jag och sofie ska till hedemora och städa ut ett lager dom har där.. kommer nog blir väldigt varmt och de är fint väder.. men men de får väl gå =)

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen...

God natt =)

Fredag

Då va de helg igen då.. skönt då för man sova. jag får väl sova nu också alla dagar men måndag till fredag jobbar ju david så då vaknar jag 5 när han går upp och sen somnar jag ungefär vid 6.. men nu kommer jag inte behöva de.. såå skönt =)  de har vart fint väder idag så jag gick hem till mamma och pappa idag och la mej med Matilda i poolen och solade =) hoppas de blir fint väder nu så man kan vara ute och sola så man blir brun =)

Nu ska jag och David kolla på Tv och äta lite godis =)

Hade bra =)

Hejdå =)

Onsdag

Idag är de onsdag och jag ligger i sängen och kollar på Tv.. har inget att göra David jobbar till kl. 3.. Jag skulle till Matilda och hålla henne sällskap eftersom pappa jobbar och mamma ligger och sover för hon har jobbat natt. men precis när jag skulle gå dit så ringer hon och säger att hon ska åka med mormor och morfar till Ester så då blev de för mej att sitta hemma och vänta till klockan blir 3.. finns ju inget att göra.. så tråkigt.. De är ju fint väder så kanske ska gå ut och gå en sväng snart.. eller om jag går hem till mamma och pappa och solar lite själv idag.. i går solade jag och Matilda i poolen de va skönt.. =)

Har inget mer att skriva nu kan ladda upp två hoppkort på mej och Matilda som David tog i orsa på oss =)












Nej nu ska jag ta och bädda sängen och sen diska lite..


Hejdå =)

Onsdag

Idag har man jobbat.. sista dagen i morron sen är man ledig till i juli de ska bli skönt att få sova hehe =) I morron efter jobbet åker jag och David med mamma, pappa och Matilda till Orsa och blir kvar där tills på söndag.. så de blir säkert ett inlägg på söndag =) Vi ska bo i husvagn på orsas camping =)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morron..

Hade bra.. hejdå =)

Måndag

Idag är de måndag och jag fick upp kl. 5. för jag skulle och jobba.. de gick bra på morgonen jag va inte så trött och dagen gick fort men nu när jag sitter hemma är jag jätte trött ska snart sova..  Idag firade vi mej fyller i morron men då ska jag bort efter jobbet så de skulle bli så sent då och så åker ida hem i morron vid 4..

Av mamma och pappa fick jag en Tv, två bäddset och godis..
Matilda en korg med massa olika saker..
Ida och Jonas presentkort på gina trico..
Mormor och morfar presentkort på new yorker och telefonkort..
Britt och Pavvo pengar och blomma...
Farfar 500..
Davids familj pengar och en ljuslykta..

De va nog alla =)

Nu ska jag sova...

Hade bra god natt =)

Söndag

I fredags slutade vi skolan så skönt.. Fick godkänt i matte och svenska och de va bra för de va mitt mål jag hade så de känns skönt =) Nu i morron börjar jag jobba och ska jobba i 4 dagar sen har jag ledigt till i juli sen börjar jag igen..

Har inget att skriva. i morron kommer de några som ska fira mej för jag fyller år på tisdag.. Sen kom ida hem idag också =) Ester, Linda, Magnus och Alfred kom också idag så jag fick present av dom fick presentkort på new yorker =)

Nej nu ska jag kolla lite på Tv sen sova så jag orkar upp vid 5 i morron pappa kommer och hämtar mej tjugo över 5..  så jobbar man till 3 sen men de ska nog gå bra =) hehe =)

God natt alla hejdå =)

Torsdag

Idag är de torsdag. har inte gjort så mycket idag.. men i morron får jag sommarlov de ska bli så skönt =) Men sen börjar man jobba på måndag så får inte vila så många dagar men jobbar bara fyra dagar sen är jag ledig och börjar sen igen i juli.. så då får jag vila ut mej hehe =)

Nu ska jag väl snart lägga mej är trött men ska väl kolla på Tv först en stund =)

Har inget mer att skriva =)

Hejdå =)

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket.. vaknade kl. 9 för jag hade alarm på kl 9 för vi hade tvätt tid i dag kl 10. Då gick vi upp och åt frukost sen va de bara att börja tvätta hade rätt så mycket tvätt så tråkigt.. men man måste tvätta ibland :P vid halv fem gick jag hem till mamma och pappa för jag skulle gå med pappa till farfar.. vid kvart över fem gick vi dit. vi va där en stund och jag fick en idol bild av han :P de va en bild på han :P så den måste jag väl spara =)

Nu senare på kvällen har jag kollat på Tv. Nu ska jag väl snart gå och lägga mej så david kan sova han ska upp och jobba i morron han börjar kl. 6 =) själv ska jag väl till skolan på morgonen men kommer väl hem nästan lika fort igen vi gör typ inget i skolan nu tycker vi kan sluta nu istället. men vi slutar på fredag de ska bli så skönt med sommarlov bara solen och värmen kan komma snart..

men men nej nu ska jag ta och lägga mej i sängen och kolla på en film och sova =)

Få se om de blir ett inlägg i morron eller inte man vet aldrig =)

Hejdå god natt =)

Hemma igen =)

Hej nu har jag kommit hem. kom hem i söndags morgon =) har ingen lust att skiva om min semster i kväll är för trött för de.. ska snart hoppa ner i sängen och sova så man orkar upp till skolan i morron. Men idag fick jag veta att jag har godkänt i matte och svenska =) de känns skönt.. de va dom två ämnerna jag ville klara de här året.. så de känns skönt..

Nej nu har ni fått ett litet inlägg..

Nu ska jag sova..

God natt =)

RSS 2.0