Längesen

Nu va de över en vecka sen jag skrev nått.. men jag har varit så trött så jag har inte orkat.. har sovit dåligt på nätterna för en viss bäbis inte vill sova när jag vill.. men jag skriver några rader nu istället.. för natt har jag vaknat 2 gånger bara så idag är jag inte lika trött.. jag har ätit frukost nästan nyss på balkongen och sitter där än.. men snart måste jag gå in för att bädda sängen och sen dammsuga av lite.. David städade i lördags så de är dags igen.. sen tror jag att mamma och kanske Matilda skulle komma förbi och kolla hur vi har fått de på balkongen :P få se om jag följer med dom hem en stund när dom ska hem eller hur jag gör.. David skulle nog jobba lite längre idag trodde han.. så han kommer nog lagomt hem tills vi ska tvätta i kväll..

nej nu måste jag ta och gå in och göra nått så de blir klart innan klockan blir för mycket.. de är bättre att ha de gjort nu på förmiddagen.. ska slå en pling till Matilda först och se om hon vill svara :P


Lördag

Snart har lördagen gått och jag har inte gjort så mycket.. vid halv tolv kanske kom maggis och hämtade mej och David. då åkte vi till fagersta och kollade på en vagn som hennes kompis skulle sälja.. när vi kom hem åkte jag och pappa till Avesta och skulle kolla på en byrå men den fanns inte..  vid sju gick jag hem till Matilda för hon skulle måla mina naglar.. senare skjusade pappa hem mej.. och nu sitter jag här en stund ska nog snart hoppa ner i sängen.. har sovit dåligt i natt. har vaknat flera gånger av en bäbis som inte vill ligga still.. så i natt hoppas jag på att få sova..

i morron är de kalas också roligt att så många ska komma :)

nej nu blir de sängen innan jag somna här :P

natti natti


Torsdag

Igår blev man ett år äldre men de känns inte.. men igår åkte jag, pappa, mamma , Matilda och Wilma till furuvik.. de va roligt och bra väder.. efter vi hade vart där så åkte vi till valbo och kollade lite i affärer.. de kommer bilder i morron eller någon annan dag orkar inte idag :P

Idag har jag först städat hela lägenheten.. sen kom mamma och Ida hit.. för Ida ville se lägenheten.. efter de åkte jag med dom hem.. sen vid tjugo över två åkte jag till barnmorskan.. och allt såg bra ut :) och nu har den laggt sig med huvudet neråt också :) senare idag fick jag mina presenter av mamma, pappa, Ida, Jonas och Matilda..


Av mamma och pappa fick jag en filmkamera och en väska till.. sen en mobilhållare som ser ut som en foppa toffel :)


Av Matilda ett halsband och en parfym..


Av Ida och Jonas fyrkantiga tallrikar och en paj form..

så de va bra saker tack :)

nu ska jag hoppa ner i sängen har väldigt ont i ryggen efter att ha städat..

natti natti..


Söndag

Då va söndagen snart slut.. idag när jag vaknade va solen framme.. men sen lite senare försvann den.. de va lite synd.. idag har vi inte gjort så mycket. vid halv 2 kom morfar och hämtade oss för vi skulle till dom och få lite mat :) vi åkte hem vid 5 ungefär och då städade vi lite.. för inatt kommer mamma, pappa och Matilda hem igen :) då blir nog wilma glad. hon har nog saknat dom tror jag.. sen har vi inte gjort nått mer idag.. jag har jätte ont i mina ögon. undra om jag har fått ögoninflammation.. i morse kunde jag inte ens öppna ögonen. för de kliar och rinner nått ur dom.. har haft så i ungefär 2 dagar nu.. inte roligt.. de gör jätte ont när jag tittar.. så snart ska jag gå och lägga mej så jag får blunda :P och sen ska David upp i morron. han börjar på sitt sommarjobb..

men nu ska jag först gå och bädda upp Matildas säng och sen bädda åt mamma och pappa i bäddsoffan så dom bara behöver lägga sig när dom kommer hem..  sen ska jag sova :P

natti natti

Lördag

Idag har de regnat och regnat så tråkigt.. så idag har de vart en inne dag och kollat på film.. Wilma vill knappt gå ut idag.. man får bära ut henne.. så hon tycker nog inte heller om vädret :P jag hoppas de snart slutar en stund så man kan cykla hem till katterna och ge dom lite mat.. senare ska jag nog ta mej ett bad.. så man har nått att göra :P sen blir de kanske tidig kväller.. de är ju inget på TVn heller..

Igår fick vi träffa söta Ester och Emil dom va och hälsade på hos mormor och morfar. så vi va dit och fick tacos :) sen gjorde vi inte så mycket mer igår. David va till skolan en stund och hade avslutning. sen åkte vi upp på byn och kollade på vattenkriget som 9: orna hade.. nästa år får man väl kasta lite för då slutar ju Matilda hehe :)

Nu ska jag gå och kolla om de har slutat regnat så vi kan cykla. annars får vi väl cykla i väg ändå..

hejsvejs

Onsdag

Idag är de onsdag och jag har inte gjort så mycket.. jag och wilma låg i sängen rätt så länge idag :) men de va skönt :) i morron är de sista dagen på praktiken.. och då vill jag ha sol och varmt ute.. vart tog de fina vädret vägen.. de va ju fint i söndags.. lite senare så tog vi oss en promenad upp till mormor och morfar och tillbaka med Wilma. och de kändes kan jag lova.. mest i ryggen när vi kom hem.. de kändes som att jag hade gått till Avesta eller nått.. så får hoppas jag kommer upp ur sängen i morron de brukar kännas mer i ryggen dagen efter.. men vi får se.. snart ska jag ut med Wilma så hon får kissa för natten sen ska jag hoppa ner i sängen.. är väldigt trött idag.. ska blir skönt att vara ledig snart...

Nu ska David ha datorn en stud och göra nått :P




Söndag

Då va de söndag och jag och David har flyttat hem till mamma och pappa en vecka nu när dom har åkt bort.. skulle vilja åka med dom istället till solen och värmen men jag får hoppas de blir sol och varmt här med.. vi har för ett tag sen kommit hem från mormor och morfar vi tog oss en promenad dit med wilma.. dom hade varit hos Ester och Emil och då hade dom med sig en kasse med lite kläder i som vi fick av Linda tack så mycket dom va jätte söta =)

sen har vi inte gjort så mycket mer idag.. bara att jag har fått några riktigt hårda sparkar på mina revben så vissa gånger kan jag knappt andas för de gör så ont.. men de får man väl stå ut med jag är ju i v.32 idag så veckorna går rätt så snabbt iallafall.. men de här blir sista veckan på praktiken sen är de lov och då kommer väl veckorna gå segt när man bara går hemma.. och David ska jobba hela sommaren.. men men nej nu ska jag nog ta och tvätta håret sen lägga mej och kolla på en film.. ska till praktiken i morron och Wilma får åka hem till Wille och Bia en stund och busa =)

natti natti =)


Fredag

Fredag idag och jag vaknade vid åtta då gjorde jag mej klar sen lite efter nio kom pappa och hämtade mej.. jag jobbade till lunch sen åkte jag hem så de blev någon timme iallafall.. när jag kom hem så tog jag en dusch. efter de åkte jag med mamma och Matilda till Avesta.. sen har jag inte gjort så mycket mer.. nu håller jag på att packa upp lite saker tycker jag packar upp massa men tycker att de känns som de blir fler och fler kartonger.. ska försöka hinna med lite mer i kväll sen mer i morron så de nästan är klart i morron eftersom vi ska bo hos mamma och pappa sen på söndag.. och i morron ska jag försöka få upp lite gardiner de känns så tomt utan..

nu måste jag återgå till kartongerna så de inte blir så sent i kväll...

 


Flyttat

Nu har vi flyttat. vi fick nycklarna en dag tidigare än vad vi hade tänkt oss.. men de va bra.. så i måndags flyttade vi massa saker. sen har pappa och David flyttat allt från vinden idag. för i morron ska vi lämna tillbaka nycklarna.. de som är tråkigt är att packa upp allt.. de tar lite tid.. men vi har kommit en bit iallafall.. men i morron blir de fortsätta så de blir klart i helgen för på söndag flyttar vi hem till mamma och pappa en vecka för dom åker bort.. så vi ska ta hand om Wilma =) idag har jag vart på praktiken bara 3 dagar kvar nu sen är de slut..

nej nu ska jag gå och lägga mej ska till pappas jobb och jobba en stund i morron.. så får inte sova hur länge jag vill :P

god natt :)

RSS 2.0