Måndag =)

Idag är de måndag veckorna bara rinner i väg.. tycker inte jag gör nått så kan inte förstå varför veckorna går så fort.. men nu har jag vaknat och ska snart klä på mej och cykla i väg hem till mamma och pappa och tar ut wilma lite så får mamma sova lite extra. hon sa att jag inte behövde komma men jag åker dit ändå.. sen fyra ska vi på cirkus jag mår bättre nu så jag orkar gå =) ska väl kolla febern sen ändå..

nej nu ska jag börjar klä på mej och bädda sängen.. få se om jag skriver sen i kväll eller om de blir i morron..

hejdå så långe =)

hej igen :P

ja nu har jag vart hos mamma och pappa och kollat om jag hade feber och jag hade lite så får hoppas att de har gått bort till i morron för jag känner mej inte så sjuk längre.. så vet inte varför inte febern vill gå bort :P men men får väl se om de blir cirkus i morron eller inte de visar sig väl..

nu ska jag kolla på TV sen sova om en stund för de är ju skolan i morron för David och jag ska nog åka hem till mamma och pappa och ta hand om wilma för mamma jobbar i natt hon sa att jag inte behövde komma men jag åker nog dit ändå så får hon sova när hon har jobbat hela natten.. jag har nog inget för mej ändå..

hejdå så länge =)


Söndag

Idag är de söndag och jag känner mej bättre idag.. hade feber igår men idag känns de inte som jag har feber måste väl hem till mamma och pappa sen och kolla så jag är helt säker.. hoppas jag blir frisk nu.. vill inte vara sjuk i morron för då ska jag, mamma, mormor och Alvin på cirkus så hoppas jag är feberfri idag.. men de får vi veta senare så då blir de ett till litet inlägg :P jaja nu ska jag se om David är klar med maten snart för nu är jag hungrig..

Hejdå =)

Sjuk ;(

Jaha då va de min tur att vara sjuk.. Hade ont i halsen i går när jag vaknade sen senare på kvällen hade jag feber och nu idag hade jag också feber och ont i halsen såå tråkigt.. så man har inte så mycket att göra.. i morron har vi tvätt tid så hoppas jag är bättre då.. men tror inte att de är så mycket ändå som tur är =)

nej nu ska jag kolla lite på Tv sen blir de nog sova för de blev inte mycket sömn för mej i natt men så är de när man är sjuk.. får hoppas de blir mer idag =)

jaja hade bra nu alla som är friska och om de är någon som är sjuk som jag hade bra ni med hehe :D

Hejdå =)

Onsdag

Idag är de onsdag och David har börjat i skolan igen.. så nu blir man själv om dagarna.. men de ska väl gå de också..

Igår va jag ner till läkarstationen kl. elva fick träffa en läkare och han skrev ut pencillin som jag ska äta i tio dagar 3 tabletter om dagen inte roligt och om inte fingret är bättre på tisdag skulle jag komma ner igen.. så får hoppas att de blir bättre nu så jag inte får äta mer.. men men senare på kvällen färgade jag mitt hår tänkte ladda upp en bild så får ni se :P

nu ska jag snart kolla lite på Tv sen sova måste till Matilda i morron och hjälpa henne passa wilma för hon är sjuk stackaren som ska börja skolan i morron men får inte gå dit.. krya på dej Matilda <3

Nej hade bra hejdå =)




Så blev mitt hår :P

Måndag

Idag är de måndag och jag har inte gjort så mycket idag.. har sovit jätte dåligt i natt för jag har ett finger som är uppsvällt och de kommer typ var ur de och i natt har jag haft sån värk i fingret så jag har inte kunnat sova så de blev ligga i sängen rätt så länge idag också =) få se om jag får komma ner till läkarstationen i morron och se om dom kan göra nått åt mitt finger.. Annars vet jag inte vad jag ska göra i morron ska väl tvätta från kl. 10-1.. 

nej nu ska jag nog lägga mej i sängen och kolla på en film och få se om man får sova i natt är så trött så får hoppas på de.. 

jaja få se om de blir ett inlägg i morron också eller inte :P 

God nattt =)  

hej

Idag har jag inte gjort så mycket låg i sängen rätt så länge idag hade väldigt ont i magen.. Vid fyra kom pappa och hämtade mej för jag skulle åka till dom med min resväska har inte plats för den här.. när jag ändå va där så cyklade jag med mamma runt sjön.. de va väldigt jobbigt idag för de blåste så mycket men vi kom runt iallafall =) sen körde pappa hem mej igen då fixade jag min ljuslykta jag köpte i Borås =) Tänkte ladda upp en bild så får ni se hur den ser ut..  jaja få se vad man ska hitta på i morron Maggis och Britt kanske kommer och kollar hur lägenheten ser ut dom ville komma idag men då va jag inte hemma så jag sa att dom skulle komma i morron får se om dom gör de..

nej ska kolla på TV nu.. hade bra =) hejdå :)





så ser min ljuslykta ut =)






Lite närmare =)

Fredag

Idag är de fredag och snart börjar David i skolan han börjar på onsdag.. då blir jag själv på dagarna få se vad jag hittar på då.. ska väl ta tag i körkortet och börja plugga teorin som aldrig vill fasna i mitt huvud.. idag har vi städat och sen inte gjort så mycket mer..

ska väl lägga mej snart är trött..

hejdå =)


hej

Jag måste väl börja skriva lite oftare Matilda bara klagar på att jag aldrig skriver nått.. men har jag inget att skriva tycker jag de är lite onödigt att skriva :P jag gör inte så mycket på dagarna så de finns inget att skriva..  så Matilda om du har nått förslag på vad jag ska skriva så säg gärna de till mej :P så lovar jag att du får nått att läsa oftare :D

Nu ska jag iallafall snart gå och sova har jätte ont i magen så kanske de gör över..

Hejdå =)

Nu är jag hemma igen

Nu är jag hemma igen eller vi kom hem i söndags.. både skönt och tråkigt att vara hemma.. och idag är de tvätta som gäller så tråkigt men har inte så mycket så de tar inte så långt tid.. sen blir de städa idag också.. sen ska jag ta de lungt :P

Nej nu måste jag gå ner till tvättstugan och fylla en ny maskin med tvätt..

Hade bra..

hej

Idag har jag och David vart på Borås djurpark. vi kom dit vid elva och åkte hem halv 3. för jag orkade inte gå där längre. i morse när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen och sen när vi hade gått en stund i djurparken började jag få ont i hela kroppen och nu känns de som jag har fått feber.. varför ska man bli sjuk nu..  ska väl lägga mej i soffan och kolla lite på TV ida jobbar kväll idag med så hon kommer sent.. men för mej blir de nog tidig kväller.. i morron kommer mamma, pappa och Matilda hit också.. så på fredag åker vi väl till ullared tror jag då ska jag vara bra..

Nej skriver nog mer en annan dag..

Hade bra hejdå =)

Är i Borås =)

Just nu sitter jag i borås hos Ida och Jonas. Jag och David åkte hit med dom i söndags och åker väl hem på söndag.. Mamma, Pappa och Matilda kommer hit på torsdag så vi åker med dom hem sen.. Igår va jag och David i knalleland och kollade vi tog bussen ner dit vi hade tänkt gått men de regnade och de vägrade sluta så vi tog bussen sen åkte vi med Ida hem när hon slutade 5..

Idag har jag, Ida och David vart på stan och kollat lite.. för idag började Ida 4.. Sen senare så åkte Jonas på träning och jag och David gick till netto och köpte lite godis och kollade på en film =) ska snart kolla på en till film sen vid åtta kommer jonas hem och Ida hon kommer sent..

Är de fint väder i morron så ska jag och David gå på borås djurpark har aldrig varit där så de ska bli roligt =) hoppas de är bra väder..

Jaja nu ska jag gå och kolla på film med David.. sen blir de väl gå och lägga sig fast inte än kanske blir två filmer först :P

Hade bra =) hejdå =)

RSS 2.0