Sov

Tindra sov hela natten. hon somnade vid elva och sov ändå till halv tio. de hjälpte nog med alvedon. nu ska jag städa lite och sen renas Tindras låda med kläder. hennes kläder som hon har nu börjar blir för små. så måste ta fram större. Tindra tittar på TV ska jag ska passa på att göra lite då..


Spruta :(

Idag fick Tindra sin första spruta. eller hon fick två en i varje ben och gud vad hon skrek. de gjorde ont i mej när hon blev så ledsen :( och sen skrek hon hela vägen hem. men hon hade gått upp så nu väger hon 5655g och är 59cm lång. Efter BVC har Tindra varit rätt så ledsen och inte sovit nått nästan. men nu sover hon. så då ska jag hoppa ner i sängen för man vet aldrig hur natten blir. tror hon har ont i benen så hon har fått alvedon får hoppas hon får sova i natt..


Helgen är slut

Då va helgen slut. så då är jag och Tindra själva på dagarna :P så vill någon ses så säg bara till :D just nu sover hon. men hon vaknar nog snart.. så jag tänkte ladda upp lite nya bilder jag har tagit..

       

      

      

        


Duktig :D

Igår skulle jag och Tindra träna nacken lite så jag la henne på magen och sen rätt som de va rullade hon runt så hon låg på ryggen :D min duktiga tjej. och då låg hon helt stilla och bara kollade hon blev nog lite förvånad :)

idag sov hon först till halv nio och sen somnade hon om efter hon fått mat och sov till halv tolv.. får se hur länge hon sover i natt. nu ska jag hoppa ner i sängen :P

Natti Natti

Bad

Igår åkte vi med pappa/morfar och Moster Matilda och badade i Avesta.. de tyckte tindra va roligt så de får bli fler gånger :)

laddar upp lite badbilder också :)


        

       

     
     



Bilder tagna idag.

    


Torsdag

Idag sov jag och Tindra rätt så länge tror vi gick upp vid halv elva fast då hade hon vaknat först vid sju för mat :P ja sen har vi inte gjort så mycket idag. varit ute en sväng också.. sen tagit lite nya bilder :) Imorron ska vi ta oss till BVC och se om Tindra har gått upp nått :) de hoppas vi på.. efter de får vi se vad vi hittar på.

ja jag har inte så mycket att skriva göra ju inte så mycket.. men laddar upp lite bilder :P


            

         


               

          




 Jag hittade den bodyn som Tindra hade på sig när hon åkte hem från BB tänk att hon har varit så där lite. den rosa kan hon ha nu :)




 har köpt en ny ljuslykta :P      


    och så ser den ut när den lyser :P


Bilderna

Här kommer bilderna från Esters kalas.


           

       

      





 i Söndags köpte vi ett nytt köksbord.



 Tindra idag :) <3


 idag fick tindra sina första badbyxor :D sen fick hon en ny pjamas :)


Mitt lilla hjärta..

Mitt lilla hjärta är så duktig hon sover hela nätterna :) hon har gjort de i en vecka nu ungefär. hoppas de fortsätter så :P idag har vi varit i östervåla på kalas. lilla Ester har fyllt 3 år så nu börjar min lilla Ester bli stor hehe :D  sen när vi kom hem har jag kollat på lite kläder som jag fick av min snälla moster :P så nu har Tindra massa kläder :D men de är bara bra hehe :P

Nej nu ska jag se om Tindra tänker sova så jag får gå och sova.. annars får David vara uppe med henne när han har helg :P de är ju synd att han inte kan ge henne mat :D

Imorron kommer de lite nya bilder..

Natti natti..

Måndag igen

helgen gick fort och nu är de måndag igen. den här veckan har vi inget vi ska göra.. så är de någon som vill träffas så säg bara till :D idag har vi inte gjort så mycket. har tagit lite bilder. och så har vi tränat nacken hon börjar bli duktig nu :)

Här kommer bilderna istället vet inte vad jag ska skriva :P


               



             



             


           


            


             


                           



=)

igår kväll somnade Tindra vid tio och sen vaknade hon sju i morse och ville ha lite mat. sen somnade hon igen och sov till klockan nio :) hoppas hon sover lika i natt med. men idag somnade hon tidigare. för hon va trött så David la in henne i hennes säng och gav henne nappen. efter en stund gick jag in och kollade vad hon gjorde och då sov hon så sött :) men jag ska snart gå och lägga mej mår inge bra.. så får se hur länge jag får sova innan hon vaknar. men tur att de är helg så David kan ta henne om hon vaknar :P

imorron ska vi åka med Matilda till västerås hon måste ha skor.. sen vet jag inte vad vi ska hitta på..

nu blir de sängen iallafall...


RSS 2.0