Måndag

Idag är de måndag och jag låg nog i sängen till 2 halv 3 tror jag.  fast jag vaknade vid tio. Sen har jag inte gjort så mycket idag.. bara vart hemma.. ska väl lägga sig om en stund och kolla på en film för i morron får man inte sova hur länge man vill. för jag och Matilda ska ta tåget till Västerås =)

nej nu har jag inget mer att skriva ska rensa lite bland mina bilder och musik på datorn nu innan jag går till sängen och filmen =)

Hejdå..  

Julen är över

Nu va de längesen jag skrev nått men jag har inte haft ork till att skriva nått.. Nu är julen över iallafall och jag fick bra julklappar.. orkar inte skriva allt här.. igår kom Alvin, Ester och hennes Lillebror =) vi firade lite jul med dom. roligt att se Esters lillebror som inte har fått nått namn än han va så söt och liten  =)

Idag har vi tvättat och städat.. sen senare på kvällen gick jag och matilda ut och gick =) sen har jag inte gjort så mycket mer ska väl ta och lägga sig i sängen snart och kolla på en film eller nått innan man ska sova..

Tänkte ladda upp lite bilder från jul =) 

Hejdå =)






Pappa, Paavo , Morfar, Bia och wille =)







G- mormor och Morfar..







Matilda spelar wii =)









Jag & Maggis..








Sofie och Daniel =)










Jag & Bäbisen =)









Söta Ester =)








Sista bilden blir på en stolt storesyster =)



Måndag

Nu är de inte många dagar kvar till julafton =) så idag åkte jag med mamma över till Avesta och handlade klart alla julklappar =) Så de är skönt.. När jag kom hem så lagade jag lite mat och nu ska jag snart ta och diska lite.. de blev disk kvar från maten igår så de tar lite längre tid idag =) Men vid fyra ska jag gå hem till mamma och pappa för vi ska till Matildas skola på mingelkväll =) Sen blir de väl inte så mycker mer är trött idag vaknade tidigt och somnade sent men i morron ska jag sova länge =)

hejdå =)


Längesen :P

Nu va de längesen jag skrev nått men jag har inte haft nått att skriva.. Jag har iallafall vart på praktiken sen har jag inte gjort nått mer.. igår fick jag jullov de är skönt =) i onsdags tog jag och Matilda svinsprutan och de skulle jag inte ha gjort jag blev rätt så dålig men de börjar gå åt rätt håll men har väldigt ont i armen än.. I morron ska jag på 90 års kalas. sen ska vi ut och äta med farfar i Avesta för att han fyller 70 år på onsdag =)

Nej nu har ni fått ett litet inlägg matilda klagar på att jag aldrig skriver :P

Ska kolla på film nu. sen sova hejdå =)

Sjuk

Nu har jag haft feber sen i tisdags kväll så tråkigt.. vill inte vara sjuk.. så jag har inte gjort så mycket...

Nu ska jag gå och lägga mej är trött...

skriver kanske i helgen om jag har blivit frisk..

hejdå

Måndag

Idag är de måndag så jag tänkte skriva lite eftersom jag lovade att ladda upp bilder från lörsdagen. idag har jag vart på praktiken de gick bra. idag läste jag en bok för barnen =) Efter praktiken åkte jag hem. sen har jag dammsugit och vikt tvätt =) Nu väntar jag på att ullared ska börja men de är ungefär en timme kvar =) Efter ullared blir de väl en film och sen sova så man orkar upp i morron =) Måste väl plugga lite engelska i morron också måste ju till skolan på onsdag..



Nej nu laddar jag upp lite bilder hejdå =)







Jag & Matilda spelade lustigkurre =)









Bia =)








Wille, Wilma och Bia =)







Wille och Wilma =)







Pizzan jag och Matilda gjorde =)




De va dom bilderna jag hade.. Eller jag har en bild på Matilda när hon torkat golvet fast den fick jag inte lägga ut :P Hejdå :P


Helgen slut

Nu är helgen slut och igår tog jag och Matilda hand om Bia, wille och Wilma för mamma, pappa, mormor, morfar, britt och paavo va bort i västerås på nått.. och dom åkte ungefär halv 6 och kom hem efter klockan ett på natten =) de gick väl bra med hundarna de blev ett lite kaos ett tag =) Jag & Matilda gjorde hemgjord pizza =) Tog lite bilder men dom kommer nog i morron orkar inte ladda upp dom idag =)

Och idag har jag och Matilda först vart upp på byn sen tog vi wilma och gick till mormor och morfar för vi skulle få äta mat där. för mamma och pappa hade åkt till västerås igen men nu skulle dom köpa julklappar.. Vid 5 åkte jag och matilda hem till mej och bakade lite pepparkakor =P vid sju åkte hon hem och jag satte mej vid datorn. om en stund ska jag ta och kolla på TV sen blir de sova är trött och måste orka upp till praktiken i morron..

Hejdå =)

GRATTIS MOSTER =)<3



GRATTIS TILL MIN KÄRA MOSTER SOM FYLLDE 32 ÅR IGÅR =) <3 <3





RSS 2.0