Söndag

Idag är de söndag och först åkte jag med pappa, Matilda och wilma till säter.. vi åkte till farmors grav och satte blommor sen åkte vi till stugan.. vi va där en stund sen åkte vi hem.. köpte en present till mamma på morsdag.. efter de åkte vi till mormor och morfar för mamma skulle ge henne en present på morsdag.. vi fick fika där.. vid 6 åkte jag hem och då va de packa som gällde... men jag har jätte ont i ryggen så de är jobbigt att packa för då får jag mer ont.. men de blev lite saker som åkte ner.. får ta resten i morron. för då måste allt vara nera så de går fort att flytta på tisdag.. men jag är ledig i morron så då får jag packa lite.. så får David hjälpa mej sen när han kommer hem.. 

nej nu ska jag nog ta och lägga mej är trött och min rygg gör ont.. har haft svårt att sova i natt för min rygg så hoppas jag får sova mer i natt... 

natti natti :)  

Tisdag

Idag är de tisdag och jag hade ingen lust att gå upp ur sängen när klockan ringde idag.. så jag låg kvar ungefär 5 min till innan jag va tvungen att gå upp. så idag har de vart en jobbig dag på praktiken när jag har varit så trött.. men de gick ändå jag klarade av hela dagen :) när jag kom hem åt vi lite mat sen började vi packa ner lite saker.. och sen torkade David ur några skåp som blev tomma så dom är klara.. snart blir de nog sängen för mej.. hade tänkt att jag skulle börjar läsa en bok jag fick låna av Matilda men jag tror att jag inte orkar de idag så de får bli en annan dag.. så fort jag lägger mej i sängen nu så sover jag nog hoppas jag för nu har jag inte en snäll bäbis i magen. den sparkar mej på mina revben så jag knappt kan andas.. de är inte roligt så hoppas den slutar snart för jag vill sova..

nu ska jag iallafall lägga mej i sängen får starta en film så kanske jag somnar..

natti natti :D

....

idag är de måndag och de betyder att en ny vecka har börjat.. hoppas veckorna går fort nu så vi får lov snart.. och nu är de inte långt kvar innan vi ska flytta.. så i morron måste vi packa ner lite saker och börjar torka ut lite skåp.. jag har börjar med några i köket så de är skönt. att dom är tomma och städade.. idag har jag vart på praktiken och de gick bra.. men är väldigt trött idag så jag ska snart lägga mej.. och hoppas på att jag är lite piggare i morron.. så jag orkar packa ner saker. annars får du gärna komma hit Matilda hehe du va ju så duktig sist hehe :P

nej nu blir de nog sängen så jag orkar med dagen på praktiken i morron hoppas på sol och fint väder..


Måndag

Måndag idag och de va ett tag sen jag skrev nått men i torsdags åkte jag med mamma, pappa, Matilda och Wilma till Ida och Jonas i Borås och kom hem igår.. idag har jag vart på praktiken och sen gick jag och David hem till mamma och pappa för vi skulle fira David. han fyllde år i lördags.. sen har jag inte gjort så mycket mer.. ska nog snart lägga mej mår inte så bra hostar och har ont i halsen. och har sovit dåligt i natt så är trött. och sen nu har bäbisen börjat sparka mej på mina revben och de gör jätte ont hoppas den slutar snart hehe :P

Imorron är de praktik igen och sen vet jag inte vad jag ska hitta på...

Nu ska jag sova :P natti natti :P

Tisdag

Tisdag idag och jag har vart på praktiken.. efter praktiken så åkte jag till barnmorskan.. allt såg bra ut. utom mitt blodvärde de va rätt så långt än.. ska dit igen den 1 juni och då får jag min barnmorska igen. har haft olika nu för min barnmorska är sjukskriven men hon är tillbaka nästa vecka. de är bra.. tycker inte om att ha olika.. men de är väl så.. i morron är de föräldrargrupp igen. sen ska jag nog hem till Matilda :) vid sju idag kom Matilda hit och vi åkte till folkets hus och kollade på några kompisar till henne som sjöng.. vi kom hem efter halv 9.

är väldigt trött idag och lite yr i huvudet så jag ska ta och lägga mej nu..

Natti Natti :)


Måndag

Nu va de ett tag sen jag skrev nått men jag har inte orkat och sen har jag inte gjort så mycket.. idag har jag vart på praktiken.. de blir en kort vecka den här veckan är ju ledig på torsdag.. och i morron ska jag till barnmorskan.. men de går nog bra.. tycker veckorna kan gå lite fortare nu. tyckte dom gick fort förut men nu börjar de gå segt :P och nu vill jag ha sommar så de blir varmt ute för nu börjar mina tjock tröjor bli små och min jacka så jag vill ha sommar och sol tack :D har lite bilder jag tänkte lägga ut sen men de blir nog i morron orkar inte idag är trött när de är måndag.. ska bli skönt med lång helg den här veckan =)

nu ska jag ta och lägga mej va med Matilda till bibloteket idag och lånade lite böcker så ska läsa lite sen hoppas jag att jag kan somna har en vild bäbis i magen just nu hehe =)



lägger ut en bild på två saker jag handlade på marknaden lite sent jag vet men ändå :P




Söndag

Då va de söndag igen och helgen är redan slut.. de går så fort.. fast veckorna går också rätt så fort.. idag har vi inte gjort så mycket.. åkte med mamma, pappa, Matilda och wilma till hedemora och köpte glass =) de va ju fint väder idag hoppas på bra väder i morron med.. och i morron är de praktik igen.. känner mej konstig och yr i huvudet nu i några dagar men jag får ta mej en alvedon så klarar jag nog av praktiken..

vid sju gick jag ut och gick med mamma.. och nu ska jag nog ta nått att äta sen lägga mej och kolla lite på TV sen sova.. fast i natt sov jag hela natten jag vaknade inte en enda gång. tror de är första natten på länge.. hoppas de blir samma i natt..

tog lite kort på katterna idag så tänkte ladda upp dom..

hejdå..























RSS 2.0