Då va de dags igen

Tindra fick vara feberfri en vecka. nu har hon 39 grader igen. och fått några prickar så hoppas de är vattenkoppor så hon blir frisk. inte roligt när hon går på dagis att hon behöver vara hemma. då blir hon väl aldrig van med att hon ska vara där. så nu hoppas vi de är vattenkoppor så hon blir frisk sen. eller att febern går över fort. nu sover hon iallafall. så hoppas de blir en bra natt eftersom jag ska upp 6 imorgon. så jag ska se lite på TV sen hoppas jag kan sova så jag orkar upp. och hålla tummarna för att få sova hela natten.

sen hoppas jag så klart Tindra är bättre imorgon så jobbigt när hon är sjuk. hon är mest ledsen hela tiden då. men de är klart hon kan ju inte direkt berätta vad felet är.


Vi klarar allt tillsammans <3

Tindra vi klarar allt tillsammans vad som än händer så är de du och jag <3 Mamma älskar dej och tänker aldrig lämna dej. jag vill att du ska må bra. gör allt för dej. de kan bli jobbigt men bara vi är tillsammans så klarar vi allt. du är mitt allt och kommer alltid vara de <3

jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. jag klarar inget. känner mej helt värdelös! kan inte ta ett körkort och skolan känns de som jag inte kommer gå hela vägen. mitt huvud värker lika så min mage. sover knappt på nätterna. orkar inte hålla allt inom mej längre men jag mår inge bra. den enda som får mej att gå upp på morgonen är Tindra. hon får mej att le och skratta. utan henne hade mitt liv inte varit lätt just nu. jag kämpar på för Tindras skull men hur länge ska man orka innan man bryter ihop helt.

Tindra du är de bästa som har hänt mej och utan dej vet jag inte hur mitt liv hade sett ut nu du är den enda jag lever för och jag ska kämpa för dej så länge de går <3


jag va bara tvungen att skriva av mej. nej gå och lägga sig för att ta nya tag för imorgon. om man bara kunde flytta långt långt bort!

så är de

har inte orkat skrivit på några dagar nu. våra dagar består av dagis och skola. Tindra skriker och håller fast mej så fort hon förstår att jag ska lämna henne på dagis de känns i hjärtat att behöva gå därifrån när hon grinar och skriker. trodde aldrig att jag skulle må så dåligt av att lämna henne på dagis. vill va hemma med henne längre men man måste ha pengar så kan inte gå hemma med henne. hoppas de blir lättare att lämna henne snart för annars klarar jag inte av de. de är nästan så att man själv fäller tårar när man går där ifrån. men personalen säger att de gör över fort igen. och att hon blir glad och leker med dom andra barnen. så hoppas de blir lättare att lämna henne snart också.

idag är Tindra hemma från dagis hon har knappt sovit nått inatt så hon fick vara hemma för de är jobbigt att vara på dagis och nu när hon knappt har sovit inatt så skulle de nog vara jobbigt för henne. så hon får en lång helg och vila upp sig lite :) men jag ska till skolan idag börjar ett så ska åka med bussen kvart övet elva. nu skulle man ha körkort så man slipper sitta i skolan och vänta så länge. är hemma vid 5 inte så roligt en fredag men de är bara att stå ut. har känt många gånger sen jag började skolan att jag inte klarar de här men jag ska kämpa och försöka så jag får en utbildning och kan få ett jobb. Tindra behöver en mamma som kan få ett jobb med en utbildning. så jag ska iallafall försöka. men idag är jag trött då Tindra inte har sovit men de är bara att bita ihop.

nej nu ska jag äta lite och sen göra mej klar.


RSS 2.0