Lördag

Idag är de lördag och jag, David och pappa åkte till säter vid ett. jag fick köra både dit och hem :P Först va vi till farmors grav sen åkte vi och hälsade på martin för han va hemma med lilla kosmo =) han va jätte söt =) och de kom några fler :P Vi va där en stund och fikade sen åkte vi hem.. när vi kom hem lagade David mat och jag tog hand om disken efter maten nu ska jag se lite på TV sen sova ska upp och tvätta i morron..

Hejdå =)


Tog en bild på Farmors grav inte den bästa men de får gå =)




fredag

Idag är de fredag och jag har inte gjort nått i veckan typ.. Idag har jag och matilda bakat pepparkakor =) Sen har jag inte gjort så mycket mer idag =)

Igår åkte jag och Mamma till Fagersta för de va nått så affärerna hade öppet till åtta.. Jag köpte två par strumpbyxor sen lite annat men de blev inte så mycket =)

I morron ska jag och David åker med pappa till säter..

Nu ska jag snart lägga mej i sängen och kolla på en film sen sova är trött de va någon som var uppe och spikade idag med och de är inte roligt att vakna till :P

nej hade bra hejdå :P


Kommer en bild på en typ tunika mamma köpte åt mej när dom var borta =)






Och sen får de bli en bild på mina strumpbyxor också :P





Tisdag

Idag vaknade jag klockan åtta av att någon spikade inte så roligt att vakna till och inte så tidigt.. men så är de väl. och jag kunde inte somna om så jag slog på tvn och då somnade jag i några minuter sen va jag vaken ingen av samma sak och då gick de inte att sova mer. sen vid 9 gick David till bussen för han skulle till fagersta.. Så jag kollade lite på tv och satt vid datorn en stund.. Efter en stund gick jag upp och bäddade sängen, diskade och städade.. Innan David kom hem gjorde jag en sallad och så lagade han mat när han kom hem =) Efter maten gick jag hem till mamma och pappa för dom hade kommit hem.. Då fixade jag och Matilda farfars julklapp får hoppas den blir bra =)


Nej nu ska jag kolla på Andra avenyn sen sova..

Hejdå =)

Måndag

Idag har jag inte gjort så mycket vart hemma bara. vaknade kl tio av att posten kom.. Då blev de TV sen stund.. Sen har jag bara tagit de lungt. Diskade efter Maten och sen tog jag hand om tvätten som vi tvättade igår..  Senare gick jag hem till Blenda fick inte skriva Matildas hamster för henne :P Halv sju kollade jag på unga mödrar och nu väntar jag på att färjan ska börja.. Efter de blir de sängen är trött :P

Nu ska jag läsa lie bloggar sen kolla på TV..

Hade bra hejdå =)





Lägger ut lite bilder när jag från när jag va hos Blenda =)










Och en bild på Blenda =)








Söndag

Nu va de ett tag sen jag skrev nått.. men har inte haft nått att skriva..

Idag har vi tvätta, diskat och städat.. Och senare gick vi hem till Matildas hamster och kollade till henne och hon fick komma ut ur buren en stund =)  Nu väntar jag på att ensam mamma söker ska börja.. Men de är lite över en timme innan man får kolla på de så tills de får jag väl sitta här eller kolla om de är nått annat på tv nu..

I morron vet jag inte vad vi ska hitta på blir väl vara hemma bara.. sova länge :P

får se när jag skriver igen :P


hejdå :P


Tisdag

Idag gick jag upp klockan sju för jag skulle ta bussen kvart över åtta till Fagersta. skulle till brinellskolan och prata med sara om min engelska. Jag fick plugga hemma en dag i veckan men jag måste gå i skolan också annars kunde jag inte få betyg.. så i morron ska jag dit.. vi blev klara vid halv tio och då hade bussen precis gått så mamma kom och hämtade mej. När vi kom hem gjorde vi lingonsylt.. vid 3 kom pappa och hämtade mej för jag skulle till hans jobb och städa för hon som städar där va sjuk och dom skulle få besök i morron.. Så då fick jag städa men de är bra att tjäna lite pengar =) När jag kom hem så fick jag jätte ont i huvudet så jag la mej en stund och kollade på Tv.. David gjorde mat och efter maten diskade han och fixade i köket  =) Nu väntar jag på att klockan ska bli 9 så andra avenyn börjar och jag får sova sen så kanske mitt huvud är bättre i morron..

Hade bra hejdå =)

Måndag

Idag har jag vart med mamma till fagersta en stund.. sen åkte jag med henne hem. vid fem åkte jag och Matilda hem till mej för Matilda skulle lägga in låtar på sin mp4 som hon har fått... så hon va här till efter sju.. då tog jag reda på tvätten som låg kvar i tvättkorgen sen i går.. men nu är de undan plockad =) och sen diskade jag.. Nu sitter jag här och kollar lite på färjan.. idag blir de lägga sig tidigt för jag ska upp vid sju i morron ska åka med kvart över åtta bussen till Fagersta ska till Brinellskolan och prata med Sara om min engelska.. så vi får se hur de går.. Skriver i morron om de.. Efter de vet jag inte vad jag ska hitta på kanske göra lingonsylt med mamma =) vi får se..

Hade så bra hejdå =)

Söndag

Idag är de söndag och då är de tvätta som gäller och städa.. Så de va bara att gå upp klockan halv tio och kolla så alla tvätt va i tvättkorgen.. Efter tvätten åkte jag till mormor och morfar för Matilda va där och vi skulle se efter Ester en stund.. Vi gick till lekparken och lekte lite =) Efter de åkte jag hem till mamma och pappa så åt vi där..

Och nu sitter jag här en stund och väntar på att ensam mamma söker ska börjar.. Efter de blir de en film sen sova eftersom David ska upp till skolan i morron..

Nej nu ska jag hitta på nått att äta och kolla på Tv :P

Hejdå =)





Kommer några bilder på Ester =) <3






En till =)







De får blir sista bilden =)









Fredag

Idag är de fredag och jag har inte gjort så mycket.. Mamma kom och hämtade mej idag för de har regnat hela dagen. så åkte jag med henne hem och vi kollade lite på Tv.. När pappa kom hem så åkte vi hem till mej med lite saker från mitt rum som jag skulle ha hit.. Efter de har vi städat lite och gått upp med saker på vinden.. Nyss har jag diskat lite så nu sitter jag här en stund ska nog snart se på en film.. Blir nog sova tidigt idag är trött..

Igår färgade mamma håret på mej så de kommer upp lite bilder idag och sen på mina skor och tunika..

Ha en bra helg.. hejdå =)


Mitt hår innan..







Mitt hår efter =)









Mina skor =)










Min tunika och där är skona också :P









Nu har vi den här i hallen innan hade vi en vit =)


De va nog alla bilder =)

 


Onsdag

Idag är de onsdag och jag vaknade vid åtta av att de lät massa tror de va byggarbetare i lägenheten under.. Så jag kollade lite på Tv sen gick jag upp och diskade.. Efter de rensade jag katternas toa sen blev de dammsuga.. Lite senare åkte jag hem till mamma och hjälpte henne med vinden vi började rensa den i går och skulle fortsätta med den idag.. så nu fick jag in alla mina saker jag skulle ha kvar från mitt rum så nu är mina saker borta de är några saker som jag ska ha hit som står kvar med dom kommer bort i helgen.. Lite senare åkte jag med mamma till Avesta för hon skulle köpa färg och då fick jag lite saker med mej hem också ett par skor, en tunika och hårfärg :P kommer kanske blider i morron :P

Nu kollar jag på bonde sen blir de diska lite efter maten..

I morron ska mamma färga mitt hår :P

Nu ska jag se klart på bonde...

hejdå =)

Måndag

Nu är de måndag och först så har jag tagit hand om Wilma sen när pappa slutade jobbet så åkte han och jag och hämtade farfar. Sen åkte vi med han till Avesta för han behövde lite saker =) vi va där en stund sen åkte vi hem jag körde både dit och hem :P

I morron vet jag inte vad jag ska göra.. någon som har förslag?

ska se på TV nu sen sova har jätte ont i huvudet..

Hejdå =)





jag lovade ju ladda upp bilder från Esters kalas =) <3



En till bild =) <3


Söndag

Idag är de söndag och helgen är slut.. Så idag va de tvätt och städ dag..

Igår va vi till Ester som hade kalas jag kommer lägga ut bilder på de sen i morron eller nått :P har inte bilderna på datorn nu.. men de kommer =)

I morron ska jag hem till Wilma och ta hand om henne =)

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker efter de blir det en film och sen sova =)

kanske skriver i morron :P

Hejdå =)

Torsdag

Nu är de torsdag och snart helg jag har inte gjort nått i veckan.. Idag har jag städat och diskat.. min blogg är lite tråkig men jag vet inte vad jag ska hitta på att skriva om för jag gör ju inget på dagarna jag är hemma och städar lite då och då typ :P

Nu ska jag kolla på Tv..

hejdå =)

GRATTIS ESTER <3

GRATTIS ESTER PÅ 2 ÅRSDAGEN TIDEN GÅR SÅ FORT =) VI SES PÅ LÖRDAG =)

JAG ÄLSKAR DEJ =) <3 <3






Söndag

Nu är de söndag och helgen är slut så de betyder skola för David men hemma för mej :P I lördags åkte jag med mamma och Matilda till Avesta för Matilda skulle köpa skor.. men hon hittade inga hon ville ha.. Jag köpte lite smink.. Senare så åt jag och David mat hemma hos mamma och pappa sen va vi kvar där en stund åkte hem vid tio då kollade vi på en film och somnade :P


Idag åkte jag också med mamma och Matilda bort fast idag åkte vi till Borlänge för Matilda skulle kolla på skor men hon hittade inga hon ville ha där heller fast de fanns massa fina.. Jag hittade några julklappar så de är bra man ska börja i tid :P När jag kom hem så plockade jag och David undan lite saker som skulle upp på vinden och nu jag har nyss duschat så snart ska man väl krypa ner i sängen.

I morron ska jag hem till mamma och pappa en stund för jag har lite kläder där sen ska jag kanske åka med pappa till Säter men han va inte säker om han skulle dit än..  

Nej nu ska jag leta på en film och sen sova..

Hade bra hejdå =)








En bild på mej och Matilda när vi va i Turkiet =)





Helg

Nu är de helg och idag har jag först tagit hand om Wilma sen när mamma vaknade gick jag upp i mitt rum och rensade och packade ner saker jag skulle ha kvar så nu är de snart tomt i mitt rum eller tomt vissa saker ska vara kvar :P sen pluggade jag lite körkorts teori också inte roligt jag fattar typ inget :( Men nu ska jag plocka upp lite saker som jag tog med mej hit från mitt rum..

hejdå =)




En bild på mej och Wilma =)


RSS 2.0