Tindra 2 månader <3

Idag blir mitt lilla hjärta 2 månader :) <3 tiden går så fort. och idag va vi på BVC så nu väger hon 5140g och så va hon 56,2cm lång :D så hon går uppåt och de är ju bra :) sen va vi till mvc idag också och de gick bra.. och jag har inte så jätte långt kvar tills jag har gått ner dom kilona som jag har gått upp men ska ner lite mer så har en bit kvar till mitt mål :P

sen har vi inte gjort så mycket mer. Tindra har badat nu på kvällen. men nu sover hon.. idag va hon inte så jobbig. hon somnade nästan på engång.. så nu blir de nog sängen för mej.. så jag orkar gå upp om hon vaknar i natt. men i morron är de fredag och de betyder helg för David :D men då brukar hon ju såklart sova hela natten :P så vi får väl se..

får hoppas på fint väder i morron som idag då ska jag gå förbi dagiset som jag praktiserade på innan Tindra kom. dom ville inte bara se min mage sa dom. dom ville se vad som låg där i också :D

Min lilla prinsessa bara en dag gammal :)






och nu är hon så här stor :D




Mamma Älskar Dej Tindra du är den bästa <3


Bilder

Idag tänkte jag ladda upp lite bilder bara hinner inte skriva nått för Tindra har börjat blivit så sur på kvällarna så man måste vagga henne tills hon somnar..


         



      


        



 De va någon som ville åka vagn :D



Idag har vi varit i väg till sala och köpt en vagn tänkte ladda upp bilder på den nu..


                   

Min duktiga prinsessa :D

Min lilla prinsessa sova hela natten igen :D men nu sov hon från elva till 9 i morse :D men jag vaknade klockan sju och hade ont eftersom hon inte har ätit på flera timmar.. men jag försökte somna om så mellan halv åtta och åtta somnade jag.. hoppas hon sover bra i natt också men nu somnade hon tidigare för hon sover nu och har gjort de ett tag.. så ska gå och lägga mej snart och se hur länge hon sover.. 

idag har vi varit och ätit hos mamma och pappa. sen sa vi hejdå till ida som åkte hem till borås igen.. tyckte du skulle stanna längre..

på kvällen körde pappa ut mej och Matilda till nordansjö så vi fick springa där. vi sprang ungefär 2,7km på 17 minuter de tycker jag är rätt så bra när ingen av oss är tränad :P

tog lite nya bilder idag..


                 
       

            


helg

Igår kväll somnade Tindra vid elva och sen vaknade hon klockan sju i morse så länge har hon aldrig sovit de är ju typ hela natten :P idag har vi varit och ätit hos gmormor/ggmormor :D hon hade gjort massa mat som vanligt så man är aldrig hungrig när man åker där ifrån :P

igår åkte jag och Tindra med mamma/mormor, moster ida och moster Matilda till kupolen. så då blev man av med lite pengar. kommer lite bilder på de jag köpte.

nu ska jag ta och att äta sen hoppa ner i sängen.



 här är lite jag köpte till mej


 och de här fick Tindra



Idag kom jag i ett par till jeans de går framåt :P bara lite till sen kan jag köpa lite nya jeans :D


fel jag hade..

så skulle jag aldrig ha skrivit för de stämmde inte. så fort jag hade skrivit klart de förra inlägget vaknade såklart Tindra. så jag fick vänta tills David kom hem med att städa. och då hjälpte han till så då fick de fortare.. vid halv sju åkte jag och Tindra med mamma/mormor och moster Matilda till fagersta för att hämta moster ida. sen har vi inte gjort så mycket. hoppas Tindra vill sova snart för jag är jätte trött..

jaja nu håller jag på och kokar Tindras napp så ska gå och kolla om de är klart..

natti natti..


Äntligen

Nu har jag äntligen fått Tindra att sova en stund hoppas jag iallafall. hon vaknade vid nio och då tittade vi lite på tv. sen brukar hon somna runt halv tolv så då trodde jag att jag skulle få städa men nej så fel jag hade hon skulle bara ligga och prata och skratta och så fort jag gick blev hon sur.. men jag har hunnit med att plocka undan lite när hon satt och kollade på tv så nu ska jag fortsätta städa och hoppas på att hon sover en stund så jag hinner klart..

i kväll kommer moster Ida till oss. hon sover här tills i morron sen sover hon hemma hos mamma och pappa..

nej nu får jag inte sitta här slöa nu måste jag ta tag i städningen innan Tindra vaknar igen..

lite bilder

                



                    



                  



de va matildas bilder. nu kommer mina.



                



                 


Måndag

Då va de måndag och helgen är slut och David börjar skolan igen.. från lördag till söndag har vi haft moster Matilda här. och igår åkte vi och spelade lite bowling efter de va jag och Matilda ute och sprang..

Idag har jag och Tindra besök av Wilma. båda två ligger och sover nu så jag ska snart skriva upp lite vad vi ska handla sen när David kommer hem.

idag kommer iallafall bilderna jag fick av Matilda sen kommer de några nya som jag har tagit..

nej nu ska jag göra nått istället för att sitta här..

.

Nu sitter jag här och väntar på att min prinsessa ska vakna så ska jag klä på henne och sen ska vi gå ut tror jag. jag har gjort mej klar nu medans hon sov. i natt somnade hon vid halv ett och sov till sex.. när jag hade gett henne mat ville hon inte somna så jag la henne brevid mej och hon låg och skrattade och pratade sen somnade hon :) hur go är inte min lilla prinsessa :D


igår va jag och Matilda ute och sprang också :P de va tredje gången nu. tycker vi är duktiga :P sen när vi inte springer så går vi ut och går för nu ska jag få bort mina extra kilon plus några till helst :P Tusen tack till Matilda som är snäll och följer med mej :D <3


Få se om jag skriver nått i kväll och då kommer de kanske blider också fick några av Matilda som hon hade tagit :)


Nu är Tindra vaken så måste ta upp henne..

 


Här kommer bilderna :)

Idag kommer bilderna jag sa att jag skulle ladda upp :P


                       



                     

 

 

                 




                  





 här kommer en bild på våran nya soffa :P




 vi har fått en hylla av min snälla g-mormor också tusen tack <3


Lördag

Idag är de lördag och Tindra har vaknat först vid 3 och sen klockan 6. vid ett kom pappa/morfar förbi en stund. sen kom Tindras farmor och farfar. vi har också hunnit med att träffa Ester och Emil en stund.

igår hade vi besök av Cicci, Ronja och lilla Noah de va roligt :) sen i torsdags va vi till BVC och nu väger hon 4665g en liten tjockis :)

tänkte ladda upp lite bilder men Tindra är ledsen så måste ta henne de får komma bilder i morron..


Bilder

Här kommer bilderna :D


  här är hon inte så glad :P



 Tindra tittar på film.




 Och de va Brandman sam de verkar hon tycka är roligt :P




 Ser ut som båda sover men de är bara Tindra som gör de.



 Bästisar :D



 Tindra i sin söta klänning :P



 Tindra fick ett paket från irland idag och de va massa fina kläder i. här är en sak :)



 Tindra sover och David spelar tvspel :P



Trött idag

I natt vaknade Tindra mellan halv ett och ett. då gav jag henne mat. sen trodde jag hon skulle somna som hon brukar göra men de kunde ju jag bara glömma. så vi kollade lite på Tv så David fick sova för han skulle till skolan. men nej hon ville inte somna. vid fem då somnade hon och då fick jag sova. men de va inte så konstigt för hon hade sovit nästan hela dagen. hon sov till halv tio ungefär.. så idag är jag trött så jag hoppas hon sover inatt.


Senare kom Matilda hit. så hon och david bakade bullar. vid åtta kollade jag och David på idol.. Tindra fick bada idag också :) 


Nu har jag nyss kommit ut från duschen. ska se om Tindra vill vakna snart.


Imorgon ska vi till barnmorskan också vill inte men man måste tydligen göra de..


De kommer lite nya bilder också så moster Ida får se hur hon växer :)





Och igår försvann lilla Bia också alltid lika tråkigt när djur måste försvinna hoppas hon mår bättre nu :(



Torsdag

I natt matade jag Tindra klockan halv ett och sen sov hon till sju. de tycker jag är bra gjort :) när hon hade fått mat sju fick hon en ny blöja sen la jag henne i sängen igen och jag i min säng. när jag såg att hon hade somnat så sov jag också en stund till. sen har vi bara varit hemma. lagade mat när David kom hem vid två. lite senare gick vi hem till mamma/mormor, pappa/morfar och moster Matilda. skulle hämta lite tvätt som var klar. de har inte funnits någon tvätt tid här så har fått låna mammas tvättmaskin för att tvätta lite åt Tindra. Men nu fanns de på måndag så då ska vi tvätta har massa tvätt nu.

har lite nya bilder jag tänkte ladda upp också..



               



                 
 



               


             



               


Juste jag glömde också berätta att idag provade jag mina jeans. jag har provat dom förut med men då har jag inte kommit i dom men idag kunde jag ha dom :D gud så glad jag blev :P nu slipper jag gå i mjukisbyxor hela tiden :P så nu ska de bli en långpromenad i morron. de känns bättre nu när de visar resultat :D för än är jag inte klar hehe :P


RSS 2.0