Söndag

Idag är de söndag och helgen är slut.. idag har jag varit på julgransplundring på brandstation. först åt vi mat sen fika på brandstation och godispåse :P Sen har jag inte gjort nått mer.. igår va de tvätt och städ dag..  sen gjorde jag inte så mycker mer igår. va ute och gick med mamma en sväng..

Imorron är de praktik igen och sen måste jag plugga lite engleska ska ju till skolan på onsdag..

Nej jag har inget mer att skriva..

Nu ska jag och David äta varma mackor och dricka te som han har gjort =)

Hejdå =)

Längesen

Nu va de längesen jag skrev nått. men jag har inte haft nått att skriva.. måndag och tisdag har jag vart på praktiken som vanligt.. sen idag va vi lediga.. så jag vaknade vid halv 9.. senare gick jag till ica för mamma va där och handlade.. jag åkte med henne hem. och vi kollade på nått på TVn :P sen gjorde vi inte så mycket mer.. jag somnade en stund :P när Matilda slutade gick jag och wilma och möte henne.. vid 6 gick jag ut och gick med mamma en sväng.. sen åkte jag hem.. då åt jag och David lite mat sen tog jag disken..  nu sitter jag här en stund ska väl snart ta mej till sängen. kanske ska göra mackor till David också som han ska ha med sig i morron till praktiken känner mej snäll idag :P 

Jag tog några bilder när jag va ute med matilda och wilma någon dag i veckan kommer inte i håg vilken dag kanske var i måndags :P jag tänkte ladda upp dom nu så de blir lite bilder :P



hejdå =)






Jag & Wilmis :D







Jag Kallt ute :P






Ankor :P






Sista bilden blir på Matilda :P <3

 


Söndag

Söndag idag och helgen är slut och jag har blivit bättre.. har inte haft feber idag eller lite har jag hela tiden men de räknas inte :P och så har jag lite ont i halsen än men annars är de bra.. så i morron blir de en alvedon och sen gå till praktiken =) och nu vill jag inte bli sjuk mer.. så jag har inte gjort nått i helgen varit sjuk.. idag åkte jag med pappa till säter och kollade till stugan lite..

Nu blir de en film att somna till så man är pigg i morron =)

Hejdå =)

Sjuk :(

Nu har jag blivit sjuk. har över 39 graders feber och ont i hela kroppen + halsen :( vill inte vara sjuk jag orkar inte göra nått.. så nu ska jag lägga mej...

hejdå

Onsdag

Idag är de onsdag och de betyder skola för min del.. inte alls roligt men man måste.. jag kom hem vid tolv. då gick jag hem till mamma och kollade om hon va vaken.. lite senare bakade jag matbörd =) de va första gången men de gick bra =) ska göra de fler gånger..

i morron ska jag till praktiken igen. så nu väntar jag på att andra avenyn ska börja så man får sova sen =)

Tack Matilda för att du har hjälpt mej med min blogg igen =) <3

Hejdå =)

Ny vecka =)

Idag är de måndag och en ny vecka har börjat.. idag har jag vart på praktiken sen har jag inte gjort så mycket mer..

Igår åkte jag, David, Mamma och Pappa till Ikea =) så jag tänkte ladda upp lite bilder på de vi köpte =)

jag har inget mer att skriva så jag laddar upp bilderna nu. jag skriver inte under alla bilder ni ser ju på bilden vad de är =)

Hejdå =)






















































Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket.. gick upp vid halv tolv. fast jag vaknade vid halv tio. då kollade jag på en film.. idag har jag jätte ont i armen sen jag halkade i går. trodde jag knappt skulle komma upp ur sängen hoppas de är över till i morron.  vid halv 3 gick jag och mötte Matilda för vi skulle gå till cafe kaka och fika lite =) efter de gick jag med henne hem.. senare åkte jag med pappa till Avesta för han skulle kolla på nått men de fanns inte.. När vi va på väg hem ringde dom från hans jobb. så vi åkte förbi där innan vi åkte hem. Deras våg funkade inte så pappa skjusade hem mej efter en stund sen åkte han nog tillbaka :P 

Nu ska vi kolla på en film sen sova. har tvätt tid i morron kl tio..

Hejdå =)

Torsdag

Idag är de torsdag och de betyder att helgen börjar för mej :D så skönt... så i morron ska jag sova länge =) men bara för att jag säger de så kommer jag vakna när david ska upp till skolan och sen inte kunna sova mer brukar vara så :P idag har jag vart på praktiken. jag gick fast jag hade lite feber hade feber igår kväll också och i morse ungefär 38 grader. men jag tog en tablett och gick =) sen skulle pappa komma och hämta mej men han va kvar på jobbet så då gick jag. efter en stund så halkade jag och slog mej på hela höger sida. då fick jag mest ont i benet men nu är de lite bättre men nu har jag jätte ont i armen kan knappt göra nått med den inte roligt.. så hoppas man kan sova i natt..  

Nu ska jag snart lägga mej i sängen och kolla på en film. fast jag somnar nog kanske snart när jag lägger mej är jätte trött..

Hejdå =)

Måndag

Nu är de måndag och jag var hemma idag från praktiken hade feber i morse. men nu har den gått ner lite så i morron ska jag gå till praktiken. för min feber går aldrig ner helt sen jag va så där jätte sjuk i typ en månad. så idag har jag inte gjort så mycket bara vart hemma typ..

Nu ska jag se så jag har allt klart som ska med till praktiken i morron sen ska jag kolla på Tv och sova så jag orkar upp i morron...

Hejdå =)

Helgen slut

Nu är helgen slut och de är lovet också. de ska bli lite roligt att börja igen iallafall jobbigt att gå upp på morgonen bara =) Men i morron blir jag hemma för jag har feber och den verkar inte vilja gå ner så jag tror inte jag orkar gå med feber :( hoppas de går åt rätt håll i morron.. Idag har jag inte gjort så mycket jag har vikit tvätt eftersom vi tvättade igår så den va kvar men nu är den borta =) sen städade jag toan och david diskade och dammsugde =) så nu är de fint =)

Nu tänkte jag gå och lägga mej i sängen och kolla på en film fryser som bara den de är jätte kallt..

Hejdå =)

Nu är julen borta

Nu är julen borta här hemma de känns så skönt att de är klart.. de va rätt så jobbigt. tur att man bara gör de en gång per år =) sen har jag inte gjort nått mer idag. de är jätte kallt ute och då blir de kallt inne också.. hoppas de blir varmare i morron.. så man slipper gå runt och frysa..

Nej nu ska jag sätta mej framför Tvn finns inget annat att göra..

Hejdå..

Tänkte ladda upp 2 bilder på hur de ser ut nu i köket och stora rummet..




Så ser köket ut =)







Och så ser de stora rummet ut =)


Tisdag

Ja vad ska man skriva idag har jag inte gjort så mycket.. Sovit väldigt dåligt i natt för han under hade fest eller nått han spelade iallafall hög musik till ungefär 2 i natt inte roligt.. så jag har vart tött hela dagen idag.. ska snart se på Tv till elva sen blir de sängen.. för i morron ska vi städa bort julen hade vi tänkt så då vill jag inte vara trött.. så jag hoppas han inte håller på i natt också. men de har han nästan gjort varje dag sen han flyttade hit så man måste väl snart bli van.  så i morron har man väl nått att göra iallafall.. sen ska jag nog inte göra så mycket mer men de tar kanske ett tag att få bort allt.. skulle vilja ha de längre men sen börjar vi skolan och då orkar man inte..

Nej nu ska jag ta och byta om och hoppa ner i sängen och väntar på att Tvn ska börja..

Tack Matilda för att du har hjälpt mej med min blogg idag =) <3

Hejdå =)

Måndag

Idag är de måndag och sista lediga veckan.. vill ha längre lov.. Fast då har man nått att göra på dagarna sen när man börjar igen.. Idag har jag inte gjort så mycket.. mest vart hemma..  Vet inte vad man ska hitta på i morron heller.. blir så rastlös av att bara gå hemma och inte göra nått.. men men i går va jag hemma hos Matilda en stnud vi bakade kakor jätte goda =) Sen åkte hon med hem till mej och då bakade vi muffins och va ut med katterna i snön en stund =) men Maja blev så sur så vi gick in efter en stund.. 

Nej nu ska jag ta och vika lite tvätt vi tvättade ju i lördags och tvätten ligger kvar i tvättkorgen så de måste bort så man kan lägga in nytt :P

Sen ska jag kolla på Tv och sova =)

Hejdå =)

Ska ladda upp någon bild på katterna som jag har tagit idag =)





Moa och Maja =)










Mimmi =)


Min Nyår =)

Nu tänkte jag skriva om min nyår lite. de hände väl inte så mycket men kan väl skriva nått och sen kommer de upp lite bilder =) Jag va hemma hos mamma, pappa och Matilda på nyår. först åt vi en för rätt efter de gick mamma och pappa till kyrkogården och då lockade jag och Matilda vårat hår =) och spelade lite kort medans vi väntade på att mamma och pappa skulle komma hem så vi kunde börja med maten men dom kom aldrig.. men efter ett tag kom dom och då hade dom varit hos mormor och morfar också de va därför de tog tid.. Efter maten gjorde vi inte så nycket spelade lite wii och sånt.. senare åt vi efter rätt som matilda hade gjort de va gott =) Sen spelade vi lite mer wii och vid tolv slaget gick jag och Matilda ut och kollade =) vi somnade säkert runt ett.. och sen vaknade jag kl. tio.. De va väl min nyår.. 

Idag har vi tvättat och städat.. 

Hejdå =)





 
Vi spelade mest bowling =)










Efter rätten =)



Nu har ni fått två bilder iallafall har inte så många mer bara på Matilda och dom fick jag inte lägga ut :P




RSS 2.0