Bilder

Idag kommer bilderna på de jag köpte till Tindra när jag va iväg på loppis :P lite sent men de kommer hehe :P idag har vi inte gjort så mycket. varit ute och sen va vi iväg och bowlade.

imorgon ska vi iväg på öppis. Tindra sover. så jag ska ladda upp bilderna och sen lägga mej. 

kan ingen ge mej massa pengar så vi kan flytta till större lägenhet. vill att Tindra ska ha ett eget rum nu. men men de kommer väl hoppas jag iallafall.

      

     

        






      

Regn

ja idag regnar de. eller jag tror de har slutat nu. men när jag och Tindra skulle gå ut då regnade. och nu ligger hon och sover. så vi får gå u när hon vaknar istället.

innan hon somnade så byggde vi lite med lego och leka med hennes leksaker. Tittade lite på Tv också.

David jobbar och de ska han göra till fredag. så vill någon hitta på nått med mej och Tindra så säg bara till.

jag sa ju att jag skulle ta kort på sakerna jag köpte till Tindra i söndags och de ska jag göra. får se om jag orkar göra de när vi kommer hem från Avesta idag. ska dit med mamma och Matilda när David kommer hem. så Tindra får vara hemma. går fortare om hon inte följer med :P

bilder kommer kanske ikväll eller imorgon :P

Nu ska jag titta lite på TV. och vänta på att Tindra ska vakna.

Roligt..

Söndag idag och vid halv tio i morse åkte jag och mamma på loppis. hittat lite till Tindra. ska försöka ta kort på de imorgon och lägga ut här på bloggen.  

vid halv 5 så åker jag upp till pappas jobb och städade. sen så ska jag såklart göra illa mej så jag ramlade ner för en trapp där. och slog i ryggen. så nu har jag jätte ont. hoppas de är bättre imorgon. för David ska jobba. så är själv med Tindra och vi tänkte gå på öppis som äntligen börjar imorgon.

Nu sitter Tindra i sin stol och kollar på idol. hon ska snart få sova. och då ska jag också lägga mej och hoppas min rygg är bättre imorgon.

Stor tjej börjar hon bli

Ja i torsdag va vi till BVC. sist vi va där vägde hon 9270g och va 72cm lång. nu vägade hon 10105g och va 77cm lång. så hon börjar bli stor nu. och de känns när man bär henne upp för trappen :P vill bo längre ner.

Igår kom Wilma till oss. för mamma, pappa och Matilda skulle åka till Stockholm. så de har varit full fart på Tindra kan man säga. hon har skrikit och grinat nästan hela tiden Wilma har varit här. och hon åkte hem idag. Tindra tror hon kan bära Wilma. och när vi säger nej blir hon arg och skriker och grinar. sen om någon har gått ut med henne och Tindra inte får följa med så blir de ett himmla liv. så har inte våra grannar hört henne nu då måste dom vara döva :P så idag har jag väldigt ont i huvudet men ska snart lägga mej så hoppas de är bort tills imorgon.

  Tindra har en snäll mormor och morfar som köper saker åt henne i stockholm. tack snälla <3


 sen har hon en snäll moster också som köper kläder åt henne i stockholm.   
tack snälla <3


Så klart

Tindra sover. så jag tänkte passa på att gå ut och gå medans hon sover. så jag fick gå själv för en gångs skull. men när jag ska gå så börjar de spöregna så klart. hoppas de slutar snart så jag hinner gå innan hon vaknar. annars får hon väl följa med då. men de ser ut som de håller på att sluta lite. så hoppas på de :P sen har jag bakat lite idag också. sen har jag inte gjort nått mer. får se vad som händer lite senare.

nej nu ska jag kolla om de har slutat. så jag får ut och röra lite på mej. har ju varit sjuk så har inte varit ute och gått eller sprungit på ett tag. och nu har jag skit ont i ryggen så vet inte om jag vågar ge mej på en springtur. men måste ut och gå lite iallafall. men de verkar regna än. jaja.

RSS 2.0