Torsdag

Idag är de torsdag och den här veckan är snart slut.. idag fick jag helg de ska bli skönt.. den här veckan har gått fort på praktiken.. idag hade vi tvätt tid.. så har tvättat och sen städat.. idag har jag inte mått så bra. i morse känner jag mej pigg men när jag kom till praktiken och hade varit där en stund blev jag jätte svettig och kände mej konstig i huvudet.. och har känt så hela dagen. så vid halv sju tog jag mej en promenad till Matilda och hon va snäll och hjälpte mej med min blogg.. här är hennes blogg http://omatildao.blogg.se/ =) är du nöjd nu när jag länkar den Matilda? hehe :P

nu ska jag ta nått att äta sen lägga mej i sängen är trött så jag somnar nog snart :P

visst blev min blogg fin? :P

hejdå =)

Helg

Idag är de lördag och de är marknad här. så jag har vart ut och kollat lite på den idag.. köpte bara godis.. men få se om jag ska köpa en tröja i morron om den finns kvar.. annars är de samma saker typ varje år.. och i morron ska vi på barnloppis i fagersta få se om vi hittar nått bra =) hoppas på de.. har väl inte så mycket att skriva.. i morron är jag i vecka 26 också de går framåt =) och nu känner jag bäbisen nästan varje kväll när jag ska sova =) de känns lite konstigt att de är nått där men tycker tiden ska gå fort nu så den kommer ut hehe :D

nej nu ska jag ta nått att äta och lägga mej i sängen och kolla på en film. sen sova måste upp typ halv 9 i morron =)

hejdå =)

Onsdag

Idag är de onsdag och de betyder skola för mej.. inte så roligt men jag måste ju dit.. igår och i måndags var jag ledig så de blir en kort vecka för mej. de är skönt =) ska till praktiken i morron sen är de helg =) idag har jag inte gjort så mycket mer än att vart i skolan. gick ut och gick med mamma lite senare på kvällen...

nu börjar snart andra avenyn sen blir de sova är jätte trött ville inte alls gå upp i morse...

hejdå =)

GRATTIS SYSTER :D <3

GRATTIS MATILDA IDAG BLIR DU 15 ÅR HOPPAS DU HAR HAFT EN BRA DAG <3 <3




Torsdag

Idag är de torsdag och de betyder helg för mej =) den här veckan har gått fort.. har vart i skolan och på praktiken.. och igår va jag till barnmorskan.. hon lyssnade på hjärtljudet och sen mätte hon magen och allt såg normalt ut så de va bra. jag va lite orolig för jag har inte känt den så mycket än typ bara 2 eller 3 gånger och jag har läst i en bok jag fick av barnmorskan och där står de att man skulle känna den dagligen.. men barnmorskan sa att de va ingen konstigt. och sen när de är första barnet så vet man ju inte rikgit hur de känns så jag kan ju ha känt de fler gånger fast jag inte har vetat att de är den =) men när hon hörde hjärtat så sa hon att de inte va någon fara =) och sen sa hon att man känner olika beror på hur den ligger i magen också =) men idag tycker jag att jag har känt den mer så får hoppas på de hehe =) sen tog hon blodprov och de va för lågt så jag ska äta järntabletter i några dagar. så hoppas jag blir piggare =)

nu på kvällen va jag ute och gick med mamma en sväng.. och nu ska jag ta en macka och sen lägga mej är väldigt trött så jag somnar nog fort idag =)

hejdå =)

Slut på ledigheten

Söndag idag och de betyder att helgen och påsklovet är slut.. de är lite tråkigt för de är skönt när man är ledig. men ändå går veckorna fortare när man gör nått på dagarna.. idag va de sol och rätt så varmt ute så jag och David gick hem till mamma och pappa.. där va vi ute så de kommer lite bilder från idag =) vid sju gick jag och mamma ut och gick en sväng.. efter de tog jag en dusch och nu sitter jag här.. ska snart ta nått att äta sen hoppa ner i sängen så man inte är så trött i morron..


idag är man i vecka 24 också de går framåt och på onsdag ska man till barnmorskan =)


 hejdå =)












































Dom bilderna får räcka :P



Lördag

Idag är de lördag och jag började med att städa när jag vaknade. vid tolv kom David hem han hade sovit hos sina föräldrar och då va han snäll och diskade för jag hade dammsugit och torkat golvet.. klockan ett gick vi ner i tvätt stugan och började tvätta.. idag hade vi inte så mycket så de va skönt.. när vi kom upp igen så torkade jag alla skåp i köket så nu är dom rena =) vid halv 3 kom pappa hit och åt mat för mamma och Matilda va borta.. sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. ska snart lägga mej är trött.. och i morron är de sista dagen man är ledig.. sen börjar man skolan och praktiken igen..

Jag köpte ett par skor när vi va i Avesta och köpte cykel till Matilda så jag tänkte ladda upp en bild på dom nu så ni får se dom :P

sen har jag ju inte sagt att vi har vart och kollat på en lägenhet så nu har vi en får flytta 1 juni. de kan bli tidigare vi får se =)


Hejdå =)



Tisdag

Tisdag idag och de är påsklov så skönt att vara ledig.. idag åkte jag med mamma och Matilda till Fagersta. dom skulle lämna tillbaka Matildas skor så då passade jag på att handla lite.. sen vid halv 4 åkte jag med mamma, pappa och Matilda till Avesta för dom skulle kolla på cykel åt Matilda..

Nu ska jag kolla på en film vet inte vilken än men fick låna några av Matilda så de blir någon av dom. få se om jag är vaken när David kommer men de tror jag inte. han är på väg hem från leksand. har kollat på match.

hejdå =)

...

Söndag idag och vi har tvättat från ett till halv åtta inte så roligt men de behövdes.. sen har Davids föräldrar varit här.. fick ett stort påskägg med godis och sen låg de en liten söt nappflaska i också =) så vi har inte gjort så mycket mer. jag har packat upp lite saker också.. orkar inte ta allt på engång så tar lite i taget..  har väl inte så mycket mer att skriva.. har inte gjort nått så och i morron vet jag inte vad jag ska hitta på. ska väl och säga hejdå till Ida och Jonas som åker hem i morron..

nej nu ska jag ta och lägger mej och kolla på en film har så ont i ryggen så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen och alvedon hjälper inte längre heller kan de inte blir juli snart så man slipper den här värken..


hejdå...

Laddar upp lite bilder på katterna också =)




Mimmi ligger och solar =)





Maja =)





Moa =)


Lördag

Idag är de lördag och igår va vi till g-mormor och åt mat.. sen gjorde vi inte så mycket mer igår..

idag har jag vart med mamma, matilda, ida och jonas till Avesta. Ida skulle kolla på gardiner.. sen nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. klockan sex ska vi till vildanden och äta med dom.. så ska väl bara sitta och vänta på att klockan blir sex.. idag är de sol och rätt så varmt ute de är bra =)

nej nu ska jag försöka hitta på nått annat att göra...

hejdå..


Är inte på de bästa humöret :/

Nu är de snart helg ska bara vara på praktiken idag sen är de helg och sen påsklov också =) de ska blir skönt.. vara ledig en vecka de behöver jag.. igår fick vi ett dåligt besked så både jag och David va inte på de bästa humöret.. pappa ringde och skulle se när vi skulle hämta nycklarna idag då sa han att den va uthyrd till en annan så vi får alltså inte den lägenheten... så nu hoppas vi på att hitta en annan efter som vi bara får bo här i två månader till.. så är de någon som vet någon lägenhet så säg gärna till.. så de blir ingen flytt i morron. de känns inte så bra när man har nästan packat ner hela lägenheten och nu ska allt upp igen... men men nu ska jag ta och klä på mej och gå till praktiken..  få se om jag skriver senare eller en annan dag..

hejdå

RSS 2.0