4 Månader <3

Idag blir min älskade prinsessa 4 månader <3 så idag fick hon lite paket hehe hon har inte fått de innan men idag tyckte jag hon skulle få de :P kommer bilder på de hon fick :D sen har jag tagit bilder på de hon fick när hon döptes. dopet i lördags gick jätte bra. Tindra sa inte ett ljud i kyrkan. hon va så snäll kollade bara sig omkring :) jag va rädd att hon skulle skrika hela tiden hehe så fel jag hade :P hon fick massa fina saker de tackar vi så mycket för.

idag har vi städat. och målaren blev klar med vårat badrum så snart är allt tillbaka där. sen har vi sprickor i taket i sovrummet och de ska han måla men nu har de gått ner på tapeten så han pratade med hyresvärd om tapeterna och hon säger att vi ska betala för att få nya. de tänkte inte jag göra. för de är inte vi som har förstört dom! så vi får se hur de blir.

Imorgon ska vi gå med cicci, Ronja och Noah till öppis de ska bli roligt :)

Igår åt Tindra gröt för första gången hon tyckte de va gott hon satt och sa mmmm :P


        

        

      

   

  

  


Bilder?

Dom som har bilder från dopet skulle jag också kunna få dom? jag har inga. skulle vara roligt att ha.


Sover

Tindra vaknade tjugo över sju i morse och tyckte att vi skulle gå upp. så vi tittade lite på TV. vid tjugo i nio la jag ner henne i sängen och skulle se om hon skulle somna så tio i nio sov hon. får se när hon vaknar. jag tänkte att vi skulle gå till babycafet idag så vi får se om de blir de eller inte. jag skulle vilja göra klart vardagsrummet så de blir jul där men målaren blev inte klar igår så alla saker från badrummet står i vardagsrummet så de får bli sen. han trodde han skulle vara klar på måndag får hoppas de.


När Matilda slutar idag så ska jag och Tindra gå dit för hon ska måla mina naglar tills imorgon. sen ska jag se om någon har lust att färga mitt hår. och så ska vi en sväng till maggis också som kommer hem idag. vi hoppas hinna träffa moster ida och jonas också. får se när dom kommer. så vi har lite att göra idag iallafall. måste väl kolla också så allt är klart tills imorgon.

Jag tänkte ladda upp bilder. jag har haft några i kameran men nu ligger dom på datorn.
 

           

                 

                 

                     

              

Kommer fler bilder senare eller någon gång :P


Klippa

Imorse vaknade tindra tio över åtta. och var vaken tills nu sen somnade hon igen. Idag kvart över elva ska jag i väg och klippa mej så mamma/mormor får vara barnvakt åt Tindra en stund. senare idag ska jag fortsätta städa i köket. gjorde lite igår men blev inte klar med allt. så hoppas de kan bli jul i köket idag :P i söndags gjorde jag jul i vårat sovrum :D

Ifredags va vi på babycafe med föräldrargruppen. de tyckte nog Tindra va roligt. så vi måste nog gå dit flera gånger men tråkigt att gå själv :P så vill någon följa med så säg till :P

Efter de va jag till BVC med Tindra hon vägde 6270g och va 62cm lång :) Mammas stora tjej :)

Nu ska jag passa på att klä på mej medans Tindra sover.

Fredag

Idag ska vi till föräldrargruppen. sen ska jag nog gå och väga och mäta Tindra. efter de vet jag inte vad vi ska hitta på. inget vad jag vet. tror Tindra börjar bli sjuk hon är snorig och hostar lite då och då. men vi får se.. hoppas på att hon inte blir sjuk. just nu ligger hon och sover. la henne för att se om hon ville sova lite innan vi ska iväg och hon somnade.

Undra om man skulle börja fixa sig för om en timme måste vi gå.

GRATTIS PAPPA/MORFAR

Grattis pappa/morfar på 47 årsdagen. vi älskar dej <3


Snön har kommit.

igår kom de massa snö. så då åkte vinterjackan fram och Tindras vinteroverall. vi tog oss en promenad hem till moster Matilda igår och de va jobbigt att gå med vagnen i massa snö :P jag och Matilda bakade kolakakor till dopet.

Nu ligger Tindra och sover. hon vaknade 6 imorse och ville ha lite mat. sen somna hon om till nio och sover igen. men de blir nog inte så längre brukar inte bli de. vet inte alls vad vi ska göra idag. finns inget att göra. skulle behöva hitta en present till pappa/morfar som fyller år i morgon men de finns ju inget här. så om någon vill ses hör gärna av er :P

jaja de kommer nog lite bilder i kväll..


Bilder

nu är vi hemma från Borås. tänkte ladda upp bilder på de vi köpte.


  


sen fanns de ett paket till Tindra när hon kom hem.


Efter vi kommit hem gick vi på klädbytardagarna och hittade lite


Borås

Snart åker jag och Tindra med pappa/morfar till Borås. de ska bli roligt att hälsa på moster ida och Jonas. vi kommer hem på fredag igen..

Nu ska jag kolla så vi har allt med oss..

hejdå :P

RSS 2.0