Tisdag

Idag är de tisdag och jag har vart på praktiken idag och igår. mår inte helt bra känner mej trött och slut sen är jag förskyld inte roligt.. De som gäller nu på dagarna är att packa ner massa saker och de är så tråkigt när man vet att allt ska upp på fredag igen =)

nej nu ska jag packa ner lite mer innan jag ska hoppa ner i sängen. är trött har inte sovit så bra i natt vaknat ofta...

hejdå..

Söndag

Nu är helgen över och de är alltid lika tråkigt.. idag har vi först tvättat sen hem till mamma och pappa och äta.. och sen lite senare kom Matilda hit och hjälpte oss att packa ner lite saker. vi flyttar på fredag =) så tack för hjälpen Matilda kom gärna någon mer dag =) idag mår jag inte så bra känner mej rätt så konstig i kroppen så jag ska snart ta och äta nått sen blir de sängen.. så man orkar med praktiken i morron..

ja har inget mer att skriva.. min rygg verkar aldrig vilja bli bättre börjar bli väldigt jobbigt nu men de är väl så...

Nu ska jag ta och äta sen sova....

hejdå

Onsdag

Jag sa att bilderna från Alvins kalas skulle komma upp igår men jag hade så ont i ryggen så jag orkade inte sitta vid datorn.. så dom kommer idag =) imorron är de torsdag och de betyder sista dagen sen är de helg för mej. de ska blir skönt så man får vila ryggen lite den vill inte bli bättre.. de är så jobbigt men de är väl sånt man får stå ut med.. idag är de andra avenyn och efter de blir de sova så man inte är så trött i morron..

Nu ska jag ladda upp bilderna..  ni ser ju vad dom föreställer :P
























Måndag

Idag är de måndag och jag har haft en jätte jobbig natt.. har sovit jätte dåligt för jag har haft så ont i ryggen.. men i morse tog jag mej en alvedon och gick till praktiken ändå. den hjälpte en lite stund.. så de blir väl samma sak i morron.. och ska ta en innan jag lägger mej och hoppas på att få sova i natt..

nu ska jag hoppa in i duschen innan saltön börjar. så de kommer bilder från Alvins kalas i morron är trött så har inte suttit vid datorn så mycket idag..

hejdå =)

helgen slut

Idag är de söndag och de betyder att helgen redan är slut.. de går så fort när man är ledig.. fast veckorna går rätt så fort dom med ibland.. idag har de snöat och de tycker inte jag om. tycker de räcker med snö nu.. men tydligen inte.. sen har jag inte gjort så mycket mer hade tvätt tid så har tvättat och sen vikt tvätten..

Igår va vi på kalas hos Alvin som fyllde 4 år den 11 mars =) tänkte ladda upp lite bilder i morron eller nått har inte laggt in dom på datorn än.. men de kommer lite bilder =)

i morron är de praktik igen.. så jag ska väl snart hoppa ner i sängen måste ta nått att äta först sen blir de sova. får hoppas jag kan sova har jätte ont i ryggen.. men de ska väl gå..

hejdå =)

Onsdag

Idag är de onsdag och jag åkte till skolan.. och de va tråkigt som vanligt.. och jag kommer inte få nått betyg så de känns helt onödigt att ens vara där! sen har jag inte gjort så mycket mer.. vi har rensat på vinden så pappa kom. så han och David åkte och slängde lite saker.. medans dom gjorde de var Matilda här en stund..

i morron är de praktik sen är de helg de ska blir skönt de behöver jag. känner mej trött och slut och inte alls på ett bra humör..

hejdå..

Tisdag

Idag är de tisdag och jag har vart på praktiken.. när jag slutade kom mamma och Matilda och hämtade mej så åkte vi till Avesta. Där jag kollade på ett par byxor.. och mamma kollade på byxor och en jacka typ. när vi kom hem hade david lagat mat. Efter maten gick jag och mamma ut och gick.. sen har jag inte gjort så mycker mer.. är trött så ska snart hoppa ner i sängen och läsa lite..

Imorron ska jag först till skolan vill inte men jag måste.. sen ska jag ringa till västerås också..

nej nu ska jag hoppa ner i sängen så jag inte är jätte trött i morron =)

Hejdå..

Söndag

Nu är helgen slut.. och i morron börjar praktiken igen.. fast veckorna går rätt så fort och snart är de april och då är de lov igen =) idag har vi tvättat sen va vi hem till matilda och hon fick en liten present för hon har namnsdag idag grattis :D <3 hon hade bakat muffins som vi fick dom var goda =) sen har jag inte gjort så mycket mer har nyss tagit en dusch. så snart ska jag hoppa ner i sängen..

idag har jag gått halv tiden också och de känns skönt =) fast de är lite jobbigt nu för mina jeans kommer jag inte i längre.. så hoppas på att de blir varmt nu så jag kan ha mina jeans leggins och tights =) fast de som är dåligt med dom är att de inte finns fickor på dom men men :P


nu ska jag lägga mej tänkte ladda upp en bild på en ram som jag köpte i borås =) hejdå =)



Lördag

Idag har jag först vart i sala på ösby och kollat. matilda skulle dit och kolla =) sen har jag och David vart hemma hos mamma och pappa och ätit lite mat =) sen har jag bara vart hemma.. finns inget att göra.. i morron är de tvätta som gäller.. sen har jag inget planerat bara vara hemma tror jag..

Igår kom sofia och partik hit och vi åt lite mat och så de va trevligt =)

nej nu ska jag ta och hitta på nått annat än att sitta framför den här burken...

hejdå...

TRÖTT!!!!!

Jag orkar inte de här. jag kan inte sova på nätterna varför? jag mår jätte dåligt jag orkar inget på dagarna.. jag kan gå och lägga mej mellan nio och tio och vaknar flera gånger på natten.. de som är jobbigast är att jag måste till praktiken.. nej idag känner jag mej helt svimfärdig så nu går jag och lägger mej i sängen.....

hejdå 

Hemma igen och lov slut.

Nu är jag hemma igen efter en helg i Borås.. de är skönt att vara hemma igen men tråkigt att sportlovet är slut.. i morron börjar praktiken igen och de känns jobbigt. för jag sover så dåligt på nätterna nu så jag är helt slut på dagarna orkar inget men jag måste ta mej till praktiken måste ju ha pengar.. men de känns inte bra att tänka på att man ska dit och ta hand om massa barn som inte alltid är glada när man är trött. men de är klart de är roligt att jobba med barn men jag skulle helst vilja jobba med dom mindre barnen men men hoppas på att veckan går fort..

Nu ska jag snart ta och hoppa ner i sängen och kolla lite på TV innan jag sover...

hejdå..

Borås

Just nu sitter jag nere i Borås hos Ida och Jonas. åkte hit med pappa i morse.. jag körde ungefär halva vägen hit.. idag har vi inte gjort så mycket kom hit lite efter 2.

nu ska jag gå och kolla på TV kommer hem på söndag :D

hejdå =)

RSS 2.0