...

Ja de blev inge jobb i fredags. i torsdags hade jag över 39 grader i feber. och på fredagen hade inte inte gått bort än. så jag va hemma. men ska nog jobba imorgon istället tror jag.

idag ska vi träffa Cicci, Ronja och Noah. så Tindra ska få sova snart. så ska vi gå dit sen. David ska till arbetsförmedligen. får hoppas dom kan hjälpa han. och så ska vi hinna handla idag också. så vi har lite att göra. Mamma och pappa ska åka till västerås idag och då skulle dom kolla om dom har ett köksbord som vi vill ha på ikea.

ja nej göra lite välling till Tindra och se om hon vill sova lite.





Så här ser Tindra ut när hon inte får som hon vill. då blir man jätte arg :D <3

Jobba

Ja jag ska snart hoppa ner i sängen. för imorgon ska jag upp klockan 5. undra hur de kommer gå. va längesen jag gick upp så tidigt. för att sen jobba hela dagen. men Tindra har somnat nu. så jag ska lägga mej snart. så orkar jag nog upp. ska jobba imorgon och på fredag de är bra tjäna lite pengar :P

i helgen va jag på kryssning. tjejerna i min släkt åkte. nästan alla iallafall :P så de va roligt. utom att på söndagen fick jag ont i halsen. så har varit sjuk. eller är inte helt frisk än. men idag har jag städat så orkar lite mer. tidigare har jag mest sovit. Tindra har också varit dålig. men är bättre nu. för nu är de full fart på henne igen och lyssnar inte alls på vad man säger. hon är lite snorig än bara.

nej kanske dax att lägga sig. hoppas på att man är helt frisk imorgon. annars får jag leva på alvedon. då orkar jag nog jobba :P 

natti natti :D

spring tur

ja nu har de blivit några spring turer iallafall en bra början tycker jag. men jag får så ont i en fot när jag springer. de är lite synd men de får man stå ut med :P nu har jag iallafall bestämt mej att dom extra kilona plus några till ska bort. den här gången ska jag kämpa. alla andra gånger så jag har gett upp för de inte har gett något resultat. men man kan ju lätt fuska och de ska de inte bli den här gången. någon gång måste man ju få unna sig men de ska inte bli ofta. så vi får väl se. kan ju hoppas de går den hår gången.

jaja nu ska Tindra snart få lägga sig. hon tyckte vi skulle gå upp halv 3 inatt och somnade inte förns efter 5 i sin stol. och ville upp vid nio igen. så jag känner mej rätt så slut idag.

så ska se lite på TV. sen blir de sängen.

Då va kalaset över :P

eller ja de har gått några dagar sen kalaset men nu är de över och vi försöker få plats med alla hennes nya saker. hon fick jätte fina saker. och alla verkar vara omtyckta då hon har lekt med allt. Stolen hon fick av maggis, daniel och sofie den va nog den bästa för den sitter hon i massor. och tar jag bort den ett tag blir hon jätte arg :P har tagit bilder på allt hon fick. hoppas jag fick med allt.

ja dagarna går och vi gör inte så mycket om dagarna.


laddar upp lite bilder från kalaset istället :P



    

   

     

   

    

  

de va några bilder iallafall :P

RSS 2.0