De rullar på

Veckorna går fort hinner knappt med. men har nått att göra hela dagarna. 3 dagar praktik 2 dagar i skolan. sen försöka hinna plugga kvällar och helger också. men de är inte alltid lätt när man har en liten busunge som vet vad hon vill. och gör inte alls som hennes mamma säger. och elak har hon blivit sen hon började på dagis mest mot andra barn. man vågar knappt låta henne träffa andra barn längre. de går inge bättre på dagis än heller eller de går bra när hon är där säger dom men inte när man lämnar henne. hon tycker om att plåga sin mamma som får gå och må dåligt hela tiden hon är där för att jag bara går när hon är så ledsen och skriker efter en.

nu vill jag ha helg så jag får gosa med mosters lilla hjärta <3 men har lite att plugga innan. så nu blir de att sova så de blir en ny dag med först lite plugg sen praktik. så imorgon ska jag lämna Tindra och hoppas jag slipper gå därifrån med tårar i ögonen. man kan alltid hoppas. Mammas lilla gullunge som jag älskar mest mitt liv <3


Äntligen Frisk.

Tindra är äntligen frisk. efter över en vecka. så fort hon fick de hon behövde så blev hon frisk. 5 dagar med pencillin så är hon frisk igen. och kan gå på dagis. först när vi va till läkaren med henne så va de inget. men andra gången med en annan läkare så va de öroninflammation. vad har vi för läkare här. man kan undra om dom ens är läkare. men nu hoppas jag hon håller sig frisk. för nu är de inte roligt att gå till dagis hon blir ledsen så fort hon ser att vi är på väg dit. och när vi kommer in blir de värre. hoppas de släpper snart. de gör så ont i hjärtat att lämna henne när hon är så ledsen. men Elin ska ju börja nu på hennes dagis så kanske går lättare då får hoppas de.

jag ska ta och plugga lite innan jag ska iväg till skolan. börjar 1 idag.


RSS 2.0