:(

Mitt lilla hjärta har blivit sjuk igen :( och den här gången är de värre. hon är bara ledsen hela tiden. de gör ont i mej när jag inte kan hjälpa henne :( om jag skulle kunna vara sjuk istället för henne skulle jag de. vill inte se min lilla prinsessa må dåligt. imorse hade hon 39.4 och nu i kväll hade hon 40. hon är så varm så man skulle kunna steka ägg på henne. ska snart försöka ge henne lite mat och alvedon och se hur natten blir. hon vill helst sova på oss. När man lägger ner henne i sängen vaknar hon. så vi får se hur de går. hoppas hon är bättre i morgon. vi skulle till BVC imorgon men de blir inget. får boka om tiden till nästa år :P

Laddar upp lite nya bilder på min älskling. Tindra Mamma Älskar Dej gör allt för dej <3 du är de bästa som har hänt mej <3

            

       

              

          




23 dec

Idag är de dagen för julafton. vi sitter på uppesittarkväll och spelar bingolotto men ingen vinst än men de är ju inte slut än :P har väl inte så mycket att skriva men tänkte ladda upp lite nya bilder. Idag köpte vi klart alla julklappar skönt att ha de klart nu :P

     

     

      

    
     


GRATTIS

Ett stort grattis till min älskade kusin Emil som blir ett år idag :) Tiden har gått så fort. tyckte nyss du kom :) <3

 


Min Tur

Igår blev de min tur jag låg i över 38 graders feber och kände mej som en gammal tant. kunde knappt röra mej hade ont i hela kroppen. och va svag kunde knappt hålla i Tindra. imorse va jag bättre och febern va borta. men nu på kvällen är den uppe igen på över 38. och känner mej helt slut. så jag ska hoppa ner i sängen och kolla på en film. kanske sova lite :P tur att david har lov så jag får lite hjälp med Tindra. men de känns inge roligt när inte jag kan ta hand om henne. känner mej som världens sämsta mamma. fast jag vet att de är ju inte mitt fel att jag är sjuk. men känns så ändå när jag tar hand om henne hela dagarna annars.. och om hon vill komma till mej kan jag inte ta henne.

Imorgon kommer moster ida hem de tycker vi om. men Tindras kompis jonas blir kvar i Borås. men vi hoppas på att få träffa han snart också. Tindra verkar ju tycka om han :)

Nej sängen nästa och gosa lite med min prinsessa tills hon ska sova.

Lite bättre

Idag är Tindra lite bättre hon hostar än och är lite täppt men hon har inte haft nå feber idag. ska kolla lite senare. Men igår kväll hostade hon så jag trodde hon skulle sluta andas. fast hon fick vatten så gav de sig inte. hon va helt slut och helt röd i ansiktet. hoppas vi slipper de i kväll. men hon har sovit i natt iallafall så de är skönt. i morse vaknade hon åtta då fick hon komma till våran säng så låg vi där till ungefär tjugo över åtta sen gick vi upp och väntade på att julkalendern skulle börja. lite senare kom mamma/mormor och hämtade oss så åkte vi hem till henne.

Idag kommer bilderna jag hade lovat :P

        

      

       

        

        

       

       

   




Min lilla prinsessa :(

Min lilla prinsessa har blivit sjuk :( hon har feber, hostar och är täppt i näsan. idag har hon varit ledsen rätt så mycket. de är inte lätt att vara sjuk när man är liten och inte kan tala om ifall man har ont. vi får hoppas de ger sig snart. och hoppas vi får sova i natt. ska försöka lägga henne snart hon har fått alvedon så hoppas de hjälper lite.

jag har lite bilder som jag inte laggt upp men dom kommer nog i mogron. har inte tid idag eller ork..

Längesen

Längesen jag skrev nått men har inte orkat :P Tindra sover hela nätterna och somnar vid tio men ändå är jag trött fattar inte. så idag när Tindra somnar ska jag lägga mej. så jag får sova lika många timmar som henne. Idag har vi städat och sen åkte julgranen upp. Vi gick också till min mormor och morfar med Matilda och Wilma. Tindra fick gröt vid nio så snart ska hon få lite ersättning så hon sover i natt.

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. ska försöka ta oss ut på en lång promenad men de är ju jämt så kallt ute. men måste få bort massa kilon. Dom jag gick upp med Tindra och sen några till helst.

Nu ska Tindra få mat och se om hon somnar snart för de gör jag..

kommer lite bilder från dopet. men är de någon som har bilder vill jag gärna ha dom :)

         

    

   

RSS 2.0