fy

Helgen har varit bra. i torsdags kom ida och jonas hit och lånade mamma och pappas hus. så vi har träffat dom.

idag kommer mamma, pappa och Matilda hem från grekland. men deras flyg va försenat så de blir väl senare i kväll dom kommer hem. och idag är Tindra och Wilma osams. och Tindra lyssnar inte nå på vad jag säger. så idag är mitt humör inte så bra. ska försöka få henne att sova en stund snart. så jag kan gå ut på balkongen och få lite färg på mej. igår hade jag Tindra med mej där ute då försökte hon bara slänga ner leksaker. och en sak lyckades hon slänga ner. sen försökte hon krypa över till grannens balkong :P så vågar inte gå ut med henne där mer nu. så vi får hålla oss inne.

ifredags på midsommarafton gick Tindra rätt så mycket hon tog många steg. förut har hon ju bara tagit 2 eller 3 sen ramlat. men nu va de fler. så nu går hon lite då och då. men de går ju fortare och krypa så de blir mest de :P men de kommer väl. min lilla tjej börjar bli stor nu :) <3

Nej ska göra lite välling till Tindra nu och lägga henne en stund. man kan ju alltid försöka :P

ska försöka hinna ladda upp bilder lite senare när David är hemma.

ett tag sen nu

De va ett tag sen jag skrev nått. men jag har inte orkat :P igår kom Wilma hit. så nu ska vi vara hundvakt i en vecka. mamma, pappa och Matilda har åkt till grekland idag. de vore ju inte så dumt om man hade åkt med. men idag är ju solen framme här. vet inte vad vi ska hitta på att göra idag. Tindra sover nu. så får se när hon vaknar. så vi får se om vi hittar på nått eller bara är hemma. skulle behöva städa. har lite nya bilder också. men dom lägger jag nog upp lite senare.

nu ska jag se lite på TV medans Tindra sover.

RSS 2.0