Idag är de torsdag =)

Idag är de torsdag och jag har inte gjort så mycke idag.. Jag sova till kl. elva idag tror jag den va =) Sen har jag börjat packa lite vi ska åka på kryssning i morron.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. har inte gjort så mycket.. Men igår va jag, mamma, Matilda, mormor och morfar till Sala och träffade Ester och Linda vi badade, åt mat och gick lite i gallerian =)

Nu väntar jag på att David ska komma hem så jag kan gå till han.. Han är hos sina föräldrar. Han har sovit där sen igår =)

Nej nu har jag inget mer att skriva.. skriver nog i morron innan vi åkte eller så blir de när jag har kommit hem på lördag.

Hade bra alla nu =)

Sportlov =)

Igår fick vi sportlov jag orkade inte skriva nått i går för jag och Matilda åkte till Västerås igår vi åkte tåg både dit och hem. Vi gick på stan nästan hela dagen. Så jag va helt slut när vi kom hem.. Men de va roligt att åka och shoppa med Matilda..  De va första gången vi åkte själva till Västerås..  De måste vi göra om eller hur Matilda.. De blev rätt så mycke vi handlade så mamma och pappa sa när vi kom hem att vi inte behöver handla kläder på flera år men de säger dom jämt :P Men jag har aldrig sett Matilda handla så mycke som hon gjorde hon har inte tyckt om att gå i affärer förut men de gick bättre när vi gick själv då hittade hon massa snygga kläder hon ville ha :D

I morron ska jag åka med mamma och Matilda till sala för vi ska träffa Ester och Linda där och bada lite med dom =)

Idag har jag inte gjort så mycke.. jag och david har städat lite.. Sen har vi mest tagit de lungt..


Nu ska jag nog hoppa ner i sängen och läsa lite och sen sova.. så man kommer upp i tid i morron för mamma kommer och hämtar mej kl. halv tio i morron..

God natt =) 

Måndag

Idag är de måndag va ett tag sen jag skrev nått men har inte haft nått att skriva så de har inte blivit nått.. Har väl inget att skriva idag heller men kan säga en sak att jag fick tillbaka mitt matte prov som jag gjorde i fredags och jag klarade provet.. Jag fick 22/25 =) de tycker jag var bra =)

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på en film sen sova så man orkar upp i morgon...

Hade bra alla nu =)

Tisdag

Idag är de tisdag har bara gått två dagar i skolan och jag är redan trött så jag vill ha helg.. men dom har dagarna som är kvar så slutar jag kvart över elva så de kommer nog gå bra ändå =)

Idag har jag inte gjort så mycke har vart i skolan till två idag.. Och när jag kom hem eller när david hade slutat han slutade vid tre då åt vi lite gott idag för vi firar att vi har vart tillsammans i två år =)

Kommer två bilder på mej och david också =) Har inget mer att skriva =)




En bild från i sommras =) <3<3







En bild från i vintras så den är nyast =) Jag Älskar Dej David <3<3

Lite bilder =)

De har inte hänt nått som jag kan skriva om så jag tänkte lägga ut några bilder på mina och Davids söta katter =)





Från höger: Maja, Mimmi och Moa =) Dom sitter i storleksordning =) <3





Sötisarna =) <3







De va den sista bilden.. Nu har ni sett hur dom ser ut iallafall ni som inte vet de =)




Hade bra så länge tills jag kommer tillbaka.. 
=)

Lördag

Idag är de lördag helgen går så fort de är redan söndag imorron och sen börjar skolan igen.. Idag har jag inte gjort så mycke.. Jag och David har städat lite.. Sen va våran "snälla" granne här och bankade på dörren och sa att vi skulle öppna.. Men efter ett tag så gick han in till sig igen.. Gud va skönt de ska bli att flytta här i från.. Men vill göra de nu.. Men man får väl stå ut ett tag till..  Men i morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. blir väl ta de lungt eftersom skolan börjar snart igen.. så ska amn orkar en vecka till innan de blir helg så man kan vila sig.. =)

Nej nu ska jag hoppa i sängen så jag inte sover bort hela dagen i morron.. då kan jag inte somna i morgon kväll när man ska upp tidigt på måndag..

Hade bra så länge tills jag skriver igen jag vet inte när de blir kanske blir i morron om jag har nått att skriva :P =)

Fredag idag :D

Idag är de fredag och vi va lediga från skolan idag skönt..

Idag va jag, mamma, david och matilda till Alvin och hälsade på.. De va roligt.. =) Roligt att träffa han. Jag träffar han inte så ofta.. Han är så go och sööt så =) <3<3

Nu tittar jag på let`s dance få se vem som åker ut idag.. Efter de blir de nog att hoppa ner i sängen läsa lite om jag orkar eller så blir de sova.. vi får väl se..

Imorron vet jag inte vad jag ska hitta på få se om de blir att plugga matte eller till körkortet vill ha den nu så måste börjar ta tag i de och börjar plugga..

Nej nu har jag inget mer att skriva.. ska kolla klart på Tvn nu..

hejdå =)

Torsdag

Idag är de torsdag och jag har väl inte gjort så mycke... Jag va med mamma till Avesta en stund.. Sen vid halv 4 gick vi och skulle kolla på lägenheten en gång till och sen skriva på papper.. så i slutet av mars blir de nog att flytta in...  Ikväll händer de nog inte så mycke.. Är rätt så trött så de blir väl ligga framför tvn.. ska snart åka hem till David.. I Morron är vi lediga få se vad man ska göra då..

Nej nu har jag inget att skriva ni fik ett litet inlägg idag iallafall.. Bättre de än inget =) :P

Hade Bra Alla Nu..


Måndag

Nu är de måndag igen va ett tag sen jag skrev nått men jag har inte haft nått att skriva så har inte haft någon lust att skriva nått.. Men i torsdags kom ida hem hon stannade tills i går.. Jonas kom också hit men han kom hit i fredags..

I lördags åkte först jag och David till fagersta för vi skulle till Judiths skola. Judith är davids lillesyster hon är 7 år.. De va öppethus på hennes skola..  vi va där från kl. 9 till halv 12. då kom pappa och hämtade oss för vi skulle åka till gävle och äta med mormor och morfar.. Och britt, Paavo och Maggis kom också dit sen.. De va min lördag..

Igår så åkte jag, david, pappa, mamma, matilda, mormor och morfar till avesta för att kolla på kevin, alice och robin från idol.. De blev inge mer gjort den dagen...

Idag har jag först vart i skolan.. Vid 3 åkte jag, mamma, david, davids mamma och hans lillesyster och kollade på en lägenhet som jag och david nog ska flytta till.. När vi hade kollat klart så körde mamma hem davids mamma och judith till Fagersta.. När vi va i Fagersta ringade pappa och frågade när vi skulle komma hem. Han berättade också då att våran granne hade dött ;( Så vi skyndade oss hem.. När vi kom hem gick mamma in till hans fru. Hon beättade att han hade fått åkt in i natt till sjukhuset. men hon visste inte hur han dog ;( Jag blev väldig ledsen för de är dom snällaste grannarna vi har haft.. Och han va inte så jätte gammal heller han ska fylla 75 tror jag ;(

Vårat år börjde inge bra först försvinner min mosters hund efter de min systers hamster och efter de min gammel mormors syster och nu våran granne ;( Får hoppas de blir bättre vill inte ha ett sånt dåligt år..

Men nu har ni fått ett långt inlägg.. vet inget mer att skriva nu ska hoppa ner i sängen och sova nu..

God natt..

RSS 2.0