BVC idag =)

Idag gick jag först upp och ringde till barnmorskan och då la jag Tindra i hennes säng undertiden. när jag skulle hämta henne så hade hon somnat. då passade jag på att diska och plocka undan lite.


Klockan två skulle vi till BVC. Tindra har blivit en riktig tjockis nu väger hon 4235g och är 54cm lång :) sist vägde hon 3330g och jag tyckte inte de va längesen kanske två veckor sen så hon har gått upp kan man ju säga :P

Senare på kvällen åkte vi med pappa, mamma, mormor och morfar till fagersta och gick tipspromenad men ingen av oss vann nått. jag åkte med pappa och då körde jag dit och hem. när vi va på väg hem kollade pappa på mina papper och såg att dom hade gått ut :P så nu måste man söka om de. men jag verkar inte få något körkort jag klarar aldrig den där teorin..

nej nu ska jag lägga Tindra i hennes säng hon har somnat hos David sen ska vi äta nått..


Helg

Idag är de fredag och de betyder helg :P David har varit sjuk nu i två dagar så vi har haft han hemma :D I natt matade jag Tindra klockan tolv sen vaknade hon inte förns klockan sex jag tittade flera gånger på klockan för så länge har hon aldrig sovit hon brukar sova högst fyra timmar.. men de är bra att hon sover längre :P sen sov hon till klockan halv nio tror jag..


Senare åkte vi hem till mormor/gmormor och morfar/gmorfar för där va Linda, Ester och Emil så vi hälsade på dom lite :P Tindra fick ett par strumpor av Ester så snäll hon är :) och så fick jag se hennes docka som också hette Tindra :D hon är för go den där Ester :P


Nu sover Tindra så jag ska sätta mej i soffan och äta lite glass och kolla på en film.. sen blir de mata Tindra och sova sen. få se hur hon sover i natt..


Måndag

Idag låg jag och Tindra i sängen till klockan elva :) men då hade hon vaknat sju först sen fick hon ligga brevid mej när David hade gått.. vid tolv gick vi hem till mormor/gmormor och morfar/gmorfar och va kvar där en stund.. när vi kom hem så kom pappa/morfar och Moster Matilda hit.. pappa hjälpte mej att få upp mina fönster lampor jag har köpt.. kommer upp en bild på dom..  sen har jag inte gjort så mycket mer. Matilda hjälpte mej att bada Tindra så nu är hon ren och fin :)



                          




                         

 

Här kommer två bilder på lamporna


            


Lördag

Igår kväll ville inte Tindra somna men hon va nog för trött men hon somnade efter en stund när jag hade henne i famnen.. sen sov hon till fyra och somnade på engång hon hade fått mat. och efter de ville hon ha mat vid sju.. och då va hon vaken en liten stund innan hon somnade om sen sov vi till elva ungefär.. då gick vi upp och städade lite.. vid 3 fick vi besök av Madde, Ebba och Ulrika :) de va roligt :) de får vi ta och göra om :P på kvällen tog jag och Tindra en promenad med moster Matilda och Wilma.. vid halv nio kom Matilda hit och vi gjorde en fruktsallad..

Nu vill Tindra ha mat sen ska vi se om hon somnar så jag får sova..


                

Torsdag

I natt vaknade tindra först klockan tolv sen sov hon till fyra innan hon ville ha mat igen.. efter de till klockan sju och då ville hon inte sova men vid kvart i åtta somnade hon.. och då när min klocka ringde kvart över åtta va jag jätte trött så jag stängde av den och somnade om.. när jag vaknade fick jag lite panik och hoppade upp ur sängen för då va klockan kvart över nio och vi skulle till banken klockan tio.. men vi hann..

klockan halv två skulle vi till BVC så vi gick dit och satt där och väntade men de kom ingen. sen kom de en som hade fått tid klockan två så jag väntade och skulle se om hon fick komma in men de kom ingen då heller.. då frågade hon en och hon på BVC va inte ens där.. dom påstår att jag skulle ha varit där klockan ett igår men de står inte på min lapp.. så jag får ringa till henne i morron..

på kvällen hade vi tvätt tid så David gick ner och jag va kvar uppe med Tindra..  men inget verkar vilja funka där ner en tvättmaskin funkar inte och ett torkrum funkar inte heller.. hoppas dom fixar de så man kan tvätta..

Nu har Tindra nyss fått mat och snart sover hon så då ska jag hoppa ner i sängen också innan hon vaknar igen och vill ha mat.. tog lite bilder idag som jag tänkte lägga ut sen har jag beställt en skylt till Tindra som man har på vagnen lägger ut bilder på den med :P

natti natti



                  




            




              


Onsdag

Idag är de onsdag och moster Matilda kom till mej och Tindra efter tio och då va hon snäll och såg efter Tindra medans jag gick ner i tvättstugan.. efter de gick vi och hälsade på pappa/morfar på brandstation.. sen till ica och handlade lite för jag och Matilda bakade lite muffins.. och de gick ju sådär.. typ en och en halv plåt blev brända för jag hade fel på ugnen :P men vi gjorde en till plåt och den blev bra :) sen har jag inte gjort nått mer idag..

i morron ska vi till banken sen ska vi till BVC också och se om hon har blivit större vi får hoppas på de :)

laddar upp lite bilder också :)


                                  



                           



                        


så de va några bilder :P





Är dålig

 jag vet att jag är dålig på att uppdatera ska bli bätter på de.. men jag skriver i morron för nu sover Tindra och då ska jag passa på att lägga mej och sova några timmar innan hon vaknar igen för i natt får jag ta henne själv för David ska upp till skolan i morron..

men i morron skulle moster Matilda komma hit och då får jag lite barnvakt och då hinner jag skriva lite och så kommer de lite nya bilder :)

GRATTIS MAMMA / MORMOR

IDAG FYLLER MIN MAMMA OCH TINDRAS MORMOR 45 ÅR GRATTIS GRATTIS <3




Söndag

Idag är de söndag och idag ska vi städa lite och sen ska Tindra få bada. hoppas hon tycker bättre om de idag än förra gången hon badade :P sen ska vi nog inte göra så mycket mer idag.. få se om vi tar oss en promenad senare kanske..

och i morron kommer moster ida till norberg hon skulle komma på lördag men de blev ändrat för då skulle Jonas inte kunna följa med men nu kommer han också :) 


nu ska jag ta och diska medans Tindra sover hon somnade nyss så hon sover nog en stund för hon har vart vaken rätt så länge..



                                




                      

 



                            




Nu är äntligen lilla Tindra här =)

Nu har Tindra kommit till oss.. hon kom till oss fredag den 30 juli en dag innan hon va beräknad :) så i morron är hon en vecka. förlossningen gick bra och rätt så fort.. vi kom in till bb klockan kvart i sju ungefär och hon va ute klockan fem i nio.. hon va 49 cm lång och vägde 3190 g :)

ja vet inte vad jag ska skriva mer men nu har ni fått ett liten inlägg iallafall.. tänkte ladda upp lite bilder också..


                              

                    

 

                   




                            



            

 

 


RSS 2.0