Lördag

Idag vaknade jag halv åtta av han som bor under oss. hans väckarklocka började ringa då. och han stängde inte av den förns efter klockan nio fast de va någon som dunkade på hans dörr och jag stampade i golvet. och då kunde inte jag somna om sen när han stängde av den. så jag kollade på TV sen vid tio gick jag och David upp och åt frukost.. Klockan halv ett gick jag ner och kollade om de va någon som tvättade men de va de inte så då började vi tvätta.. för våran tvätt tid började ett så de gjorde ju inget. ingen hann ju tvätta på en halv timme :P vid kvart i två kom pappa och hämtade oss för vi skulle dit och äta lite mat =) vid tre åkte vi hem igen och hängde upp den sista tvätten på tork.. Sen vid fyra va de bara att gå ner och hämta all tvätt. När vi hade gjort de tog vi en promenad hem till Matilda och umgicks lite med henne vi byggde pussel :D vid sju åkte vi hem.. och nu har vi nyss kollat klart på melodifestivalen och ska lägga oss snart är jätte trött när man blev väckt så tidigt för han va inte så tyst i går kväll heller så man kunde sova. hoppas de inte blir samma i morron. de är ju inte första gången de händer.

nej nu ska jag hoppa ner i sängen...

hejdå =)

hej

Nu va de längesen jag skrev nått men har inte haft nått att skriva. i söndags natt började jag spy så de blev inget sova den natten och sen låg man magsjuk inte roligt.. blev bättre på onsdagen så på torsdagen gick jag till praktiken de va en jobbig dag men de gick..

I morron ska vi tvätta kl ett och så ska vi hem till mamma och pappa och äta mat =) sen ska vi bara vara hemma.. nu är de lov och de känns skönt =)

Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på TV sen sova är trött...

hejdå =)


.............

Jag har väl en sak jag måste berätta för typ alla så jag tänkte att jag skriver de här på bloggen. de kommer kanske komma som en chock eller på nått annat sätt jag vet inte men jag måste ju berätta så de är lika bra att göra de nu.. jag vet inte hur jag ska skriva de men idag va jag till västerås sjukhus och gjorde ett ultraljud och de visade att jag är gravid i vecka 16+3 så på söndag blir de vecka 17. så nu vet ni.. har inte så mycket mer att skriva..



jag laddar upp två bilder från idag också de är lite dåligt. tog de med min kamera utan blixt..













Helgen slut

Söndag idag och de betyder att helgen är slut.. den går så fort. fast veckorna går också rätt så fort när man har nått att göra på dagarna.. idag kom Davids föräldrar och syskon hit och hälsade på en stund.. sen va jag hem till Matilda. sen har jag inte gjort så mycket mer..  Jag tänkte att jag skulle ta hand om den rena tvätten som ligger kvar i tvättkorgen men den tog David nu så då slipper jag de hehe :P Jag får väl snart hoppa in i duschen innan en annan del av köping börjar. idag är de sista avsnittet =) sen ska jag sova är jätte trött.. så man orkar med dagen i morron på praktiken.. sen kommer Ida i morron ska ska väl träffa henne också..

nej nu ska jag hoppa in i duschen..

Hejdå


Va längesen nu..

Nu va de ett tag sen jag skrev nått mer jag har inte haft nått att skriva. jag har vart på praktiken tisdag och torsdag. sen va jag i skolan i onsdags.. och i onsdags efter skolan tog jag bussen till Avesta och mötte mamma där. vi kollade i någon affär. och då köpte jag en present till ida för mej och Matilda :P man kan inte säga vad för hon läser säkert de :P innan vi åkte hem åkte vi till ö&b.  sen när jag kom hem fick jag blommor av David för vi firade 3 år i onsdags =) ska ladda upp bild på dom sen :P  i torsdag kom Matilda hit en stund vi fikade och kollade lite på Tv :P

Idag var jag ju ledig eller ska plugga hemma men idag gick jag hem till mamma och bakade lite matbröd :P de är godare med eget bröd än de man köper :P

I morron är de tvätta som gäller sen till g-mormor och äta =)

nu ska jag snart hoppa ner i sängen och kolla på en film och sova om de går jag har fått jätte ont i ryggen inte roligt :/

Hejdå =)





Blommorna =)


Måndag

Jag skrev ett inlägg igår men de ville inte komma upp och orkade inte skriva om de :P så jag skriver lite idag..

I lördags åkte jag med mamma, pappa och Matilda till stockholm. vi åkte lite efter åtta och kom fram lite efter tio.. först åkte vi till en chocklad affär där köpte jag chocklade för ungefär 140kr.. sen tog vi tunnelbanan in till stan. där köpte jag lite också =) lite senare åkte vi hem..

Igår tvättade vi. sen va jag bara hemma. pluggade lite engelska också..

Idag är jag ledig så jag har diskat och städat lite.. sen har jag skrivit min presentation som jag ska ha med mej till praktiken i morron. så jag får väl ta en promenad hem till mamma och pappa sen och hänta den. för pappa skulle skriva ut den åt mej på hans jobb.. sen ska jag inte göra så mycket mer.. ska lägga mattorna på golvet igen nu. och sen vänta på att David ska laga mat :P

Hejdå =)

Fredag

Idag är de fredag och jag är ledig.. va på praktiken igår.. sen när jag kom hem så fick jag post att jag skulle hämta nått på posten och de är så att jag va med i en tävling hos http://millahoman.blogg.se/ och vann en jätte fin bambulykta och den kom igår =) tack så mycket. ska ladda upp bild på den också =)

Idag har jag städat och diskat snart ska jag packa lite saker ska sova hos Matilda i natt..

Hejdå =)





Så här ser den ut =)








Och så när den lyser =)




Onsdag

Idag har jag vart i skolan.. kom hem vid ett ungefär.. sen har jag städat och diskat lite.. sen gjorde jag och David lite mat =) sen har jag suttit lite vid dator är rätt så trött mår inge vidare idag. hostar och näsan bara rinner så jobbigt. har lite feber också.. snart börjar andra avenyn sen ska jag sova så jag orkar upp till praktiken i morron..

Nu ska jag göra mej klar för kvällen och hoppa ner i sängen med en filt. fryser väldigt mycket..

God natt =)

Tisdag

Idag är de tisdag och jag har vart på praktiken.. de gick bra.. fast på eftermiddagen började jag känna mej trött och sånt. och nu rinner näsan och jag hostar känns som jag håller på att bli sjuk igen vill inte de :( är jätte trött så jag ska när som helst lägga mej i sängen och kanske läsa lite om jag orkar.. ska kolla på TV kl. tio så måste försöka hålla mej vaken annars blir nog Matilda arg :P

I morron ska jag till skolan..

nu ska jag lägga mej hejdå =)

RSS 2.0