Äntligen

Ja Tindra sov hela natten utan att hon ville ha välling. så nu börjar de nog bli bättre med tänderna. hon sov till halv nio :) igår natt vaknade hon en gång och ville ha välling men sen somnade hon. så nu börjar nätterna bli som dom har varit :P

idag har vi varit på babycafét. ska gå dit imorgon med. för sen börjar dom vara ute. så får hoppas på fint väder då så man kan gå dit också :)

Tindra hon vet vad hon vill. och får hon inte som hon vill så försöker hon bitas eller så slänger hon sig på golvet/mage och skriker. undra vems humör hon har fått :P

Nu försöker vi få Tindra att sova. så vi också får gå och sova. Min huvudvärk som jag har haft i flera dagar nu vill inte ge sig. och jag pluggar teori och då blir de ju inte bättre. men måste plugga för de kommer inte in i mitt huvud. fattar ju inget. så ett körkort känns långt bort. men jag kämprar vidare så får vi se.

Ska kolla lite på Tv och hoppas på att Tindra somnar snart.

Jobbig natt..

Inatt va de en väldigt jobbig natt. la tindra vid halv 9 ungefär. de tog tid innan hon somnade. men gjorde de efter ett tag. när vi skulle gå in och lägga oss lite innan elva så vaknade hon när vi öppnade dörren. hon fick nappen men ville inte somna. provade med mat. inte de heller. hon fick ligga vid oss men inget funkade. hon skrek rätt ut ibland och inget hjälpte då. hon somnade efter några timmar. men vid sex vaknade hon igen. bara för jag gick upp på toa. men då funkade välling och nappen. då sov hon till nio. men jag vaknade efter åtta så klart och kunde inte sova mer.

Nu ligger hon och sover. så vi ska vänta lite så hon somnar in lite. sen ska vi lägga oss. känner mej helt slut efter den här natten och dagen. hon har bara sovit en gång på dagen.  sen har de varit full fart.

ska kollar lite på TV nu innan sängen.

Liten-stor

Jag kan inte fatta att Tindra har blivit så stor. om två månader blir hon ett år :) hon har lärt sig massa saker. Tyckte nyss hon kom. då ville hon inget annat än att gosa. Nu har hon inte tid med de längre :P fy dom blir stor för fort. snart flyttar hon väl hemifrån nej fy :P Tindra du ska veta att du är de bästa som har hänt mej. Barn är nog de mest undebara man kan få i sitt liv. Du är mitt hjärta och kommer alltid vara de. du får mej att fatta varför livet är värt att leva. är så glad att jag har dej. de är du som för mej att le fast de är jobbigt ibland. Är också glad för att de är så många som tycker om dej nu när du är här. trodde inte de skulle bli så när du låg i magen.

Jag gör allt för dej. för ett liv utan dej kan jag inte föreställa mej <3 <3

 
här va du en månad <3




 
här är du 9 månader och 2 veckor<3

-..

Då va de måndag igen. tycker helgerna går så fort. i lördags åkte Tindra hem till sin mormor, morfar och moster. och där blev hon kvar över natten :) Sofia och Patrik kom hit till oss. vi köpte pizza och åt godis :P

På söndagen städade vi lite. sen blev de ett litet kalas för David. för han fyllde år. och Tindra kom hem igen :D

Idag har vi inte gjort så mycket. min mormor och morfar kom hit en stund. sen har vi varit ute och gått. Nu på kvällen gjorde Tindra illa sig. de går så fort man hinner inte med. hon är ju högt och lågt. Hon skrek jätte länge :( fy tycker inte om när hon är ledsen. Hon sover redan hon va jätte trött. så hon somnade innan åtta. så får se hur de blir i natt.

     

     

     

     

      

      


fy...

Idag har jag ont i huvudet. så bara Tindra somnar ska jag hoppa ner i sängen också. sen har hon inte lyssnat nått på mej idag. och när hon inte få som hon vill så bits hon. ibland så lyckas hon. men oftas så försöker hon bara. nu vet man att hon gör de så nu är man mer med. får hoppas de blir slut med de snart.

idag på kvällen fick hon äta macka och de va gott :D

blev ett litet inlägg idag iallafall orkar inte skriva mer. Tindra sover snart. så då får jag lägga mej.

ja..

ja jag skriver inte så ofta. men de är för att vi gör inte så mycket på dagarna är mest hemma :P

Idag har vi varit ute i de fina vädret. vi köpte glass och gick en sväng. halv 2 hade vi tid på BVC och Tindra fick en spruta. hon skrek till lite sen började hon skratta. så de gick bra :) på fredag ska vi gå ner och väga henne.

Idag stod Tindra vid soffan. först släppte hon en hand. sen den andra och tog två steg mot sina leksaker. men sen ramlade hon. mammas stora tjej. Jag Älskar Dej du betyder allt för mej <3

Imorgon är David ledig. så de blir att tvätta då. och är de fint väder går vi nog ut en sväng.


Ska ladda upp lite bilder också va ett tag sen nu :P



     

     

     

     



 de här fick hon av oss på marknaden :)

 de här fick hon av sin mormor och morfar :)

 och den här av sin moster Matilda


Längesen

Va ett tag sen jag skrev nått nu. men över påsk hade Tindra väldigt ont i munnen. hennes överläpp va helt uppsvälld. och de såg inte fint ut inne i munnen heller. så jag började fundera om de skulle se ut så. men nu är de bättre och de har kommit fram tänder istället :) så vi har fått våran lilla glad och busiga Tindra tillbaka så skönt. i förra inlägget lovade jag bilder. men de kommer.

Just nu ligger Tindra och sover. och här har de börjat snöa. ser de ut som. hoppas de slutar snart. för jag hade tänkt ut och cykla med Tindra när hon vaknar. De tycker hon om. så fort hon ser sin hjälm vill hon ha den på sig.

i helgen har de varit marknad. köpte lite till Tindra. ska ta kort på de sen och lägga ut. sen igår kom Matilda hit och va snäll och hjälpte mej baka bullar. Tindra älskar bullar :) så nu finns de i frysen :P

Nej nu ska jag ta och göra nått medans Tindra sover. ska plocka undan lite och sen dammsuga och moppa golvet hade jag tänkt mej.

RSS 2.0