...

Idag har vi varit till BVC. Hon kollade om Tindra hörde nått och de gjorde hon :) och nu väger hon 8250g och är 68cm lång :) och de känns att hon börjar bli tung. jobbigt upp för alla trappar som vi har för att komma hem :P De går framåt här hemma iallafall hon har fått en tand och den andra är på väg. hon kryper för fullt. man får inte sitta still en sekund hon är på allt. sen ställer hon sig upp mot allt och så släpper hon. inte bra. men än har hon inte gjort sig illa iallafall.


idag ska vi hem till moster Matilda och sova hos henne. då mamma jobbar inatt och pappa är borta. får se hur de går. men de går nog bra. de hade gått bra när hon sov borta i helgen. så när Tindra vaknar ska vi packa ner lite saker och gå dit.

     

   

     

     

   

    

    


Min prinsessa är borta

Inatt sover min lilla prinsessa borta. hon är hemma hos sin mormor, morfar och moster. Men jag vet att hon har de bra där. men de är tomt här hemma. men imorgon kommer hon hem igen.

Jag och David har varit ute och ätit och sen varit hemma och kollat på film. snart blir de sängen är trött. och imorgon ska jag iväg och städa på pappas jobb. jag ska också försöka gå ut och gå. jag kämpar för att få bort min mage. men de går segt har gått ner men de är inte mycket. har slutat äta massa som jag gjorde innan och är ute och går. men snart ger jag upp kommer aldrig komma ner så långt som jag vill.

Nu ska jag sova.

imorgon kommer de kanske bilder om jag orkar :P

Kryper

Ja Tindra kryper förfullt här hemma. hon har gjort de ett tag nu. och sen ställer hon sig upp mot allt. ibland släpper hon taget också och ramlar. Hon börjar få en tand ser de ut som så hon är lite gnällig vissa dagar men de gör nog ont.

Idag va vi på öppis. efter de fick vi en lång promenad med Camilla och Elin. sen har vi bara varit hemma. städat lite. bakade muffins med dumle i också :P

hoppas på fint väder imorgon också. så man kan gå ut.


      

    

   

    

     

      

       
     

    

     

     



BVC

Igår va jag till BVC med Tindra och nu väger hon 7880g och är 67cm lång :) Mammas stora tjej :) <3

Idag har vi inte gjort så mycket. David har haft lov den här veckan. men imorgon är de sista dagen. sen börjar han skolan igen och då blir jag och Tindra själv på dagarna igen. så om någon vill ses eller nått så säg bara till :P

Tindra sover sen en timme tillbaka ungefär så jag ska också snart hoppa ner i sängen.


     

     

      

   

     


RSS 2.0